video/ curica operisana, doktori budno prate stanje

Progovorila majka bebe koju je skoro ubila doga: Znam da ispada da nismo pazili, ali jesmo...

Hronika23.03.19, 17:24h

Progovorila majka bebe koju je skoro ubila doga: Znam da ispada da nismo pazili, ali jesmo...
- Operirana je. Imala je neurokirurški zahvat na glavi. Zbrinute su ozljede mozga i likvorskih prostora i višestruki prijelomi kostiju

 

Majka djevojčice stare svega 39 dana koja je u petak oko 14 sati u mjestu Repaš u Podravini zadobila teške ozljede glave u napadu argentinske doge rekla je za 24 sata da je operacija kojoj je njezina kćerka podvrgnuta u petak navečer u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj ulici u Zagrebu prošla uspješno.


- Operacija je prošla uspješno, još ništa ne znamo. Znam da sad ispada kao da nismo pazili, ali jesmo, pazili smo, dogodilo se u sekundi. Ne bih sad o tome, oprostite, rekla je.

 

Podsjećamo, stravičan napad dogodio se u petak oko 14 sati, a nakon događaja teško ozlijeđena curica hitno je iz lokalne koprivničke bolnice, gdje je prvo zaprimljena, prebačena u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj ulici u Zagrebu. Dijete je u napadu argentinske doge u vlasništvu obitelji zadobilo višestruke ozljede kostiju, lubanje i mozga.


- Operirana je. Imala je neurokirurški zahvat na glavi. Zbrinute su ozljede mozga i likvorskih prostora i višestruki prijelomi kostiju. Djevojčica je u intenzivnoj njezi, na respiratoru, sedirana uz monitoring vitalnih funkcija i prati se iz minute u minutu, izjavio je u subotu poslijepodne ravnatelj Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj ulici u Zagrebu Goran Roić.

 

Ostatak teksta i videoprilog pronađite ovdje

 

(JUtarnji, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još