Hrvatska predsjednica se oglasila

Kolinda Grabar-Kitarović priznala: Nije uredu da novinar vozi automobil hrvatskog konzula u BiH

Front18.03.19, 13:56h

Kolinda Grabar-Kitarović priznala: Nije uredu da novinar vozi automobil hrvatskog konzula u BiH
Uopće to ne želim komentirati, na tome rade službe. Hrvatski građani i građanke moraju znati da ih hrvatske službe štite od svih ugroza, da one djeluju zakonito i na način kao i sve druge službe u svijetu- poručila je Kolinda Grabar-Kitarović

 

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović kazala je kako na provjeravanju optužbi koje je proteklih dana upustio ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić rade hrvatske nadležne službe, javlja Anadolu Agency.

 

- Uopće to ne želim komentirati, na tome rade službe. Hrvatski građani i građanke moraju znati da ih hrvatske službe štite od svih ugroza, da one djeluju zakonito i na način kao i sve druge službe u svijetu - poručila je Kolinda Grabar-Kitarović.

 

Na pitanje novinara da komentira kako se moglo dogoditi da novinar vozi automobil hrvatskog konzula u BiH, koje ima diplomatski status, kazala je kako nema dublja saznanja o tome, kako to smatra nečim što nije u redu te kako je to prije svega tehničko pitanje kojeg treba postaviti Ministarstvu vanjskih i europskih poslova (MVEP).

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 17

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još