VIDEO/ OSVAJALA JE SEKSIPILOM, ZAVODILA PJESMOM

Zavodnica '80-ih: Nina iz 'Boljeg života' bila je san muškaraca diljem Jugoslavije, no privatno nije imala sreće...

ŽENA iN16.03.19, 13:31h

Zavodnica '80-ih: Nina iz 'Boljeg života' bila je san muškaraca diljem Jugoslavije, no privatno nije imala sreće...
Privatno je iza sebe ostavila dva braka. Prvi put se udala tijekom studiranja i brak se brzo raspao. Drugi brak je potrajao, udala se za redatelja Dragoslava Lazića i s njim dobila kćer Anitu. Nakon razvoda, Snežana se više nije udavala niti odlučila na djecu

 

Izvor: 100posto.hr


Glumila je seksipilnu Ninu Andrejević u seriji 'Bolji život', a osvojila je talentom i ljepotom i ranije prostore bivše države. Glumica i pjevačica Snežana Savić posjeduje izvanserijski talent kojeg je postala svjesna još tijekom djetinjstva. Srećom nije poslušala svog strogog oca, već majku pa se odlučila baviti glumom. Jer, filmovi i serije u kojima je glumila danas imaju kultni status, a jednako dobro ide joj i pjevačka karijera, iako se glazbom nikada nije ozbiljno željela baviti.


Početkom ožujka proslavila je 66. rođendan. Snežana je još tijekom djetinjstva htjela biti zvijezda. Roditelji su joj bili strogi, htjeli su da u školi bude izvrsna, a ona je takva i bila. Ipak, otac nije podržavao njezin izbor da bude glumica, no majka ju je podržavala. 


Podršku je dobila i kada se pojavila na prijemnom na Fakultetu dramskih umjetnosti. Profesore je oduševila i upala je otprve. Završila je glumu kao studentica generacije, i to u žestokoj konkurenciji - stasala je na Fakultetu u društvu Lazara Ristovskog i Bogdana Diklića. Tijekom studentskih dana s njima je i pjevala, a bio je to način da studenti glume zarade i nešto novca za džeparac.

 


Uloge zavodnica nizala zbog ljepote


Nikada se nije odlučila pripadati nekom kazalištu, ostala je slobodna umjetnica tijekom cijele karijere. Uloge joj nije bilo teško dobiti, a fizička ljepota joj je pomogla da igra zavodnice. Osim po ulozi Nine iz 'Boljeg života', šira publika gledala ju je i kao Malinu Vojvodić iz 'Sretnih ljudi', pojavila se u 'Žikinoj dinastiji', 'Padu Italije', 'Tesnoj koži'... Glumila je u tim serijama pjevačica, neke od pjesama postale su i pravi hitovi.


Vremenom je stigla i do estradnih voda. 1984. odlučila je napraviti prekretnicu, inspirirao ju je rad na 'Koštani' gdje je igrala glavnu ulogu, a usput i pjevala. Izdala je čak 12 albuma narodne glazbe, a aktivno radi i snima i danas. Prvotno, pomalo je čak i bježala od glazbe, iako je uvijek voljela zapjevati.

 


Prvi brak propao brzo, drugi potrajao - no također završio razvodom


Privatno je iza sebe ostavila dva braka. Prvi put se udala tijekom studiranja i brak se brzo raspao. Drugi brak je potrajao, udala se za redatelja Dragoslava Lazića i s njim dobila kćer Anitu. Nakon razvoda, Snežana se više nije udavala niti odlučila na djecu. 


Priznala je nedavno u intervjuu za Blic zašto je donijela odluku da se ne upušta u novi brak ili majčinstvo. Objasnila je Savić da je takvu odluku donijela zbog svoje Anite. 


- Moja želja nije bila da imam samo jedno dijete. I s ovog aspekta mi je žao što sam ostala na jednom. Međutim, uvijek sam mislila da ako već nije opstao moj brak s Lazićem, ne bih trebala upustiti se u majčinstvo s nekim drugim, zbog Anite. Bojala sam se kako bi ona to doživjela i loših posljedica koje bi to moglo uzrokovati. Nisam joj htjela stvarati konfuziju - rekla je Savić.

 

(100posto.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!