VIDEO/ UZNEMIRUJUĆI SNIMAK

Očevici nesreće u centru Banjaluke: 'Bilo je mnogo krvi, podizali smo kombi da ženu izvučemo ispod točkova'

Hronika16.03.19, 13:59h

Očevici nesreće u centru Banjaluke: 'Bilo je mnogo krvi, podizali smo kombi da ženu izvučemo ispod točkova'
Detalje nesreće zabilježile su kamere ATV-a, a na snimku se vidi kako su građani koji su se zatekli na licu mjesta pritekli u pomoć kako bi se kombi podigao, a nesretna žena izvukla ispod točkova

 

U centru Banjaluke, u ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića dogodila se stravična saobraćajna nesreća.
Kombi je udario ženu i to na trotoaru.


Kako javlja reporter ATV-a sa lica mjesta, nastradala žena je kolima Hitne pomoći odvezena u UKC Republike Srpske. Policija na licu mjesta vrši uviđaj. 


Kako su očevici nesreće ispričali za Srpskainfo, dostavno vozilo kretalo se jako sporo u rikverc na dijelu trotoara koji je označen kao biciklistička staza, a pažnju ljudi koji su sjedili u obližnjim kafićima privukao je prvo zvuk tupog udarca.


– Kada smo pogledali, vidjeli smo da kombi ide unazad i da kao nešto kotralja ispod sebe. Nismo ni bili sigurni da je u pitanju osoba, ali smo brzo skočili i počeli da upozoravamo vozača i suvozača, koji su onda stali. Moguće je da su ženu tako gurali nekih desetak metara. Mislim da uopšte nisu znali da je guraju, a sreća je samo da su išli jako sporo – ispričao je jedan od očevidaca.

 

Drugi ističe da je u pomoć odmah pritrčalo mnogo ljudi, te da su zajedno rukama uspjeli da podignu jednu stranu kombija kako bi izvukli nesrećnu ženu.


– Žena je bila u šoku, dezorijentisana i nesvjesna šta se desilo, ali je govorila i željela je da ustane, tako da nam je to djelovalo kao neki dobar znak. Međutim, bilo je mnogo krvi uokolo – ističu sagovornici portala Srpskainfo.

 

Detalje nesreće zabilježile su kamere ATV-a, a na snimku se vidi kako su građani koji su se zatekli na licu mjesta pritekli u pomoć kako bi se kombi podigao, a nesretna žena izvukla ispod točkova. 


Upozorenje: Snimak je uznemirujućeg sadržaja! 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još