Otkazane sve prve reprize

Emir Hadžihafizbegović teško povrijeđen na premijeri predstave "Sjećaš li se Doli Bel', hitno smješten u bolnicu

Kultura16.03.19, 08:25h

Emir Hadžihafizbegović teško povrijeđen na premijeri predstave
Zbog uslovnosti njegovog oporavka i ozbiljnosti povrede otkazano je svih pet prvih repriza, a da termini igranja 26. i 27 marta za sada ostaju nepromijenjeni

 

 

Tokom premijerne izvedbe predstave Abdulaha Sidrana „Sjećaš li se Doli Bel“, u režiji Kokana Mladenovića, glumac Emir Hadžihafizbegović je doživio ozbiljnu tjelesnu povredu zbog koje je nakon predstave morao hitno biti hospitaliziran, saopšteno je iz Kamernog teatra 55. 


U saopštenju se dalje navodi da je zbog uslovnosti njegovog oporavka i ozbiljnosti povrede otkazano svih pet prvih repriza, a da termini igranja 26. i 27 marta za sada ostaju nepromijenjeni. 


Otkazane predstave će se odigrati u aprilu, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena. Preuzete karte će važiti za ta igranja, ili gledaoci mogu zatražiti povrat novca na blagajni Kamernog teatra 55.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još