VIDEO/ Ulaz slobodan za sve posjetioce

Sve na jednom mjestu, od temelja do krova: 23. marta u Sarajevu - Kućni sajam Penny plus

Biznis Klub18.03.19, 09:37h

Sve na jednom mjestu, od temelja do krova: 23. marta u Sarajevu - Kućni sajam Penny plus
Penny plus Velešići i Penny plus Nedžarići 23. marta bit će središte okupljanja majstora, građevinaca, molera, keramičara, arhitekata, domaćica i svih kupaca koji kupuju u Penny objektima

 


Penny plus kao vodeći prodajni lanac asortimana za izgradnju od temelja do krova, uređenja vrta i doma, 23. marta u prodajnim objektima Velešići i Nedžarići organizuje Kućni sajam.


Penny plus objekti nalaze se u Velešićima, Blažuju, Nedžarićima i Vogošći, a za kupce širom Bosne i Hercegovine dostupna je online prodavnica Penny shop www.pennyshop.ba.


U sklopu Penny kruga dostupni su i Penny marketi (Velešići, Blažuj, Alipašino, Vogošća i Nedžarići) te prodavnica igračaka i igraonica Toys and Fun koja se nalazi u Velešićima.


Penny plus organizuje Kućni sajam sa ciljem da svojim dobavljačima omogući izlaganje i prezentaciju novih proizvoda, novih tehnologija rada te direktnu komunikaciju sa kupcima.


Penny plus Velešići i Penny plus Nedžarići 23. marta bit će središte okupljanja majstora, građevinaca, molera, keramičara, arhitekata, domaćica i svih kupaca koji kupuju u Penny objektima i žele da razmjene iskustva sa predstavnicima vodećih brendova, upoznaju nove proizvode i metode rada te na ovaj dan ostvare povoljne kupovine uz posebne popuste, poklone, radionice i takmičenja.


Ulaz je slobodan za sve posjetioce.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!