nakon turbulentnih navoda o prijenosu oružja u bih

Mijo Krešić: To je proizvod konstrukcija paraobavještajnog podzemlja koje me žele kompromitirati!

Front14.03.19, 14:34h

 Mijo Krešić: To je proizvod konstrukcija paraobavještajnog podzemlja koje me žele kompromitirati!
Ovako izrečene lažne konstrukcije vjerojatno su pokušaj skretanja pozornosti sa istinske borbe protiv nasilnog ekstremizma, terorizma i svih pojavnih oblika kriminala, a što glasno zagovaram u svom radu kroz cijeli mandat - kazao je Krešić

 

Povodom navoda u medijima oko navodnog prijenosa oružja u BiH posredovanjem hrvatskih obavještajaca, selefija u BiH, hrvatskog konzula u BiH, Mije Krešića i Mate Đakovića saopćenjem za javnost obratio se i jedan od navodno upletenih aktera, Mijo Krešić pri Uredu zamjenika sigurnosti. 

 

Njegovo saopćenje prenosimo u cijelosti:

 

Budući da su u javnosti plasirane gnusne laži putem teksta na portalu žurnal.info, a što je prenio veliki broj medija, želim istaći da je to proizvod konstrukcija paraobavještajnog podzemlja, a koje imaju za cilj kompromitaciju mene kao zamjenika ministra sigurnosti BiH.

 

Ovako izrečene lažne konstrukcije vjerojatno su pokušaj skretanja pozornosti sa istinske borbe protiv nasilnog ekstremizma, terorizma i svih pojavnih oblika kriminala, a što glasno zagovaram u svom radu kroz cijeli mandat, a sve s ciljem stvaranja boljeg sigurnosnog ambijenta što je jamac cjelokupnog napretka BiH. To ujedno oslikava  jasnu smjernicu  politike HDZ BiH i nikakve lažne konstrukcije neće nas omesti na tom putu. Pretpostavljam da su sudionici koji su sročili sve laži iznesene u tekstu tražili način kako skrenuti pozornost sa priče o povratku BiH državljana koji su bili dio postrojbi ISIL-a kao i okupljanja pripadnika ravnogorskog četničkog pokreta u Višegradu, a što nažalost ima odobrenje i određenih politika u BiH koje žele zaustaviti bilo kakav napredak i europski put.

 

Još jednom rezolutno odbacujem bilo kakvu povezanost mene s kriminalnim aktivnostima koje su navedene u tekstu. Želim isto tako naglasiti da ću upotrijebiti sva pravna sredstva radi zaštite svoga integriteta i zatražiti procesuiranje  onih koji su iskonstruirali ovakve gnusne laži i plasirali ih u javnost - navodi se u saopćenju Mije Krešića. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još