Maler za malerom

Amar Jašarspahić Gile završio u bolnici: Evo šta su mu otkrili ljekari

Showbizz13.03.19, 20:22h

Amar Jašarspahić Gile završio u bolnici: Evo šta su mu otkrili ljekari
Prije mjesec dana je trebalo da krenemo na svirku u Makedoniju sa Giletom. Međutim, čim se spremio za put, strašno ga je zabolio stomak, otkrio je jedan od članova Giletovog benda

 

Amar Gile Jašarspahić morao je da leži u bolnici mjesec dana jer mu je pukao čir, a da sve bude još gore po njega, čim je izašao uganuo je nogu. Kako njegovi muzičari otkrivaju, Gileta je u posljednje vrijeme baš potjerao maler.

 

– Prije mjesec dana je trebalo da krenemo na svirku u Makedoniju sa Giletom. Međutim, čim se spremio za put, strašno ga je zabolio stomak. Brzo je otišao kod ljekara i otkriven mu je čir na želucu. Nisam siguran da li mu je pukao, ali baš je imao strašne bolove. Mjesec i po dana nismo ništa radili, sve svirke smo otkazali I taman što se oporavio, otišao je na tenis da se malo rekreira i tu ugane nogu. Ma, maler neviđeni – zaključio je jedan od članova benda.

 

Sa druge strane, pobjednik sedme sezone “Zvezda Granda” nije želio da da svoj komentar na cijelu ovu priču.

 

(Expresstabloid.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!