Nasilnik iz Prijedora

Ko je Renato Marjanović koji je napao Azrina Hodžića: Željan tuče, veliki nacionalista...

Hronika13.03.19, 09:49h

Ko je Renato Marjanović koji je napao Azrina Hodžića: Željan tuče, veliki nacionalista...
Uhapšen je zbog izazivanja i podsticanja nasilja i mržnje, kao i nanošenja tjelesnih povreda

 

Renato Marjanović koji je napao povratnika Azrina Hodžića je, ako je suditi prema profilu na Facebooku, nasilnik željan tuče, veliki nacionalista i vječiti borac i zaštitnik svoje nekakve "časti", imena, svoje žene. 


Niti je jasno ko ga napada, niti koga on i od koga brani. U jednom od Facebook postova, piše: "Vi vozite audije, BMW-a, a ja krša, ne radim ni žuto ni bijelo, nego kradem drva", dok u drugom piše: "bit će krvi, ko me još jednom spomene i mene i moju ženu", piše Avaz.  

 

renato-marjanovic1

 
Vrhunac pismenosti, inteligencije, nabreklog Marjanovića je pomen imena grada kojem gravitira, kako tvrdi "puno je glumaca u Predoru".


Oni nešto stariji, sjetit će se kako su poslije agresije na BiH, Srbi iz Bijeljine govorili "Beljina", sve kako bi se dodvorili Beograđanima.


Podsjećamo, Renato Marjanović uhapšen je zbog izazivanja i podsticanja nasilja i mržnje, kao i nanošenja tjelesnih povreda Azrinu Hodžiću.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 46

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još