VIDEO/ Zlostavljanje, mučenje, ponižavanje, tjelesna povreda...

Uhapšen Renato Marjanović iz Prijedora koji je maltretirao sugrađanina zbog zastave BiH

Hronika12.03.19, 15:00h

Uhapšen Renato Marjanović iz Prijedora koji je maltretirao sugrađanina zbog zastave BiH
Iz prijedorske policije su, uz navođenje inicijala, potvrdili da je uhapšen R.M. (1988.) iz Prijedora, zbog postojanja osnova sumnje da je 11. marta, na otpadu sekundarnih sirovina u Prijedoru, počinio krivična djela zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje i tjelesna povreda na štetu 39-godišnjeg lica iz Prijedora

 

Renato Marjanović iz Prijedora uhapšen je danas, nakon što je juče maltretirao i vrijeđao sugrađanina Azrina Hodžića.

 

Marjanović je jučer na svom Facebook profilu objavio snimak na kojem se vidi kako tjera Hodžića da odlijepi naljepnicu sa grbom zastave BiH s prikolice.

 

Iz prijedorske policije su, uz navođenje inicijala, potvrdili da je uhapšen R.M. (1988.) iz Prijedora, zbog postojanja osnova sumnje da je 11. marta, na otpadu sekundarnih sirovina u Prijedoru, počinio krivična djela zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje i tjelesna povreda na štetu tridesetdevetogodišnjeg lica iz Prijedora.

 

Sve dalje mjere i radnje prema licu lišenom slobode preduzimat će se u saradnji s postupajućim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

 

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 54

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još