Budućnost je na ekranima Samsung Galaxy S10 serije

Novu Galaxy generaciju telefona pronađite u m:tel ponudi

Tehno08.03.19, 13:46h

Novu Galaxy generaciju telefona pronađite u m:tel ponudi
Uređaji S10 serije svakodnevne stvari pretvaraju u čudo i mijenjaju način na koji ste vidjeli svijet kroz svoj telefon

 

 


Nova generacija mobilnih telefona je stigla. Samsung Galaxy S10 serija ne predstavlja samo najbolje i najjače telefone kompanije Samsung, već i potpuno novi dizajn kojim se jasno iskazuju sve njihove moćne prednosti. Uređaje ove “svemoguće” serije sada možete pronaći u m:tel ponudi.


Nova Galaxy generacija donosi očekivano vrhunske performanse i kvalitet izrade, uz brojna inovativna rješenja, “Infinity-O” ekran pruža iskustvo kao u bioskopu, sa stvarnim bojama u svakom kadru. Model S10+ ima čak pet kamera. Ultrasonični senzor za otisak prsta smješten je direktno na ekranu i pruža bezbjednost kao u trezoru. Tu je i nevjerovatno brzo bežično punjenje i bežično punjenje drugih uređaja samim telefonom.


Sa kamerama S10 serije ne treba vam profesionalni fotograf jer ćete u džepu uvijek imati punu opremu objektiva i prijedloge za najbolje fotografije. Telefoto kamera sa nevjerovatnim zumiranjem, širokougaona kamera za svakodnevne trenutke i savršena ultraširoka panoramska kamera, omogućiće najkvalitetnije snimke bilo kad i bilo gdje.
Telefoni S10 serije se zahvaljujući pametnoj tehnologiji prilagođavaju korisniku, a ne obrnuto. Oni pamte korisničke navike i potrebe, postajući tako neizostavan dio njegove svakodnevice.


Uređaji S10 serije svakodnevne stvari pretvaraju u čudo i mijenjaju način na koji ste vidjeli svijet kroz svoj telefon.


Uz preporučenu Pretplata: L+ tarifu, Samsung Galaxy S10 može biti vaš uz mjesečnu ratu od 36,87 KM. Model Samsung Galaxy S10+ u preporučenoj  Pretplata: XXL+ tarifi dobićete uz mjesečnu ratu od 13,77 KM a Samsung Galaxy S10e u Pretplata: M+ tarifi stiže sa mjesečnom ratom od 44,10 KM.


Detalje saznajte na prodajnom mjestu, pozivom 080050000 ili na www.mtel.ba.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!