NIJE ZNANJE ZNATI, VEĆ JE JE ZNANJE ZNATI DATI

Pokucajte na vrata asa radio novinarstva Rinka Golubovića

Mediji05.03.19, 10:36h

Pokucajte na vrata asa radio novinarstva Rinka Golubovića
U narodu poznata poslovica “Nije znanje znati,već je znanje znati dati” bila je motiv Rinku Goluboviću i njegovoj vrijednoj ekipi da se okupi oko projekta “Škola radio novinarstva i obrade zvuka” koju zajednički pripremaju Udruženje “City of art” i ASK FM radio

 

Višedecenijska iskustva rada u medijima, osvojene nagrade, grandiozni projekti Golubovića i ekipe koja će prenositi znanje i vještine, najbolji su poziv potencijalnim polaznicima dvomjesečne edukacije. 


Odgovornost je na iskusnim i provjerenim kadrovima da adekvatno usmjere generacije koje dolaze. Priprema, obrada i montaža vijesti, priprema, obrada i montaža radio reportaže, radio džingla, zatim vježbe pravilnog govora, dikcije, pravilonog disanja kao i kreiranje radio reklame koja se ne zaboravlja, teme su koje će biti obrađivane u dvomjesečnoj edukaciji za potencijalne radijske voditelje, tonce i montažere bez obzira na uzrast i iskustvo koje posjeduju. Također, jedan od važnih segmenata jesu i osnove poslovne korespodencije koje će biti tretirane u okviru ciklusa. 


Zainteresirani polaznici se mogu javiti na broj 033 763 831 ili putem e-maila: [email protected].


(DEPO Portal/ak)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!