Jeste li vidjeli Semina Bradića

Na području Travnika nastavljena potraga za nestalim mladićem s poteškoćama u razvoju

Hronika04.03.19, 14:47h

Na području Travnika nastavljena potraga za nestalim mladićem s poteškoćama u razvoju
Potraga za mladićem s poteškoćama u razvoju vrši se na širem području općine Travnik, odnosno na terenu na kojem je posljednji put viđen, području mjesta stanovanja i okolnih sela

 

Nastavljena je potraga za nestalim mladićem Seminom Bradićem, iz sela Krpeljići općina Travnik, a na terenu su, među ostalima, pripadnici Federalne uprave civilne zaštite i Jedinice za podršku MUP-a SBŽ-a, potvrdio je šef tima za potragu i spašavanje Federalne uprave civilne zaštite Sabahudin Spahović.

 

- Nemamo još nikakve novosti i provjeravamo sve informacije do kojih dođemo. Još smo na početnoj informaciji koja je provjerena, a prema kojoj je jedna žena vidjela mladića u subotu poslijepodne na području Hajdarovih njiva, iznad Starog grada u Travniku - kazao je Spahović Feni.

 

Potraga za mladićem s poteškoćama u razvoju vrši se na širem području općine Travnik, odnosno na terenu na kojem je posljednji put viđen, području mjesta stanovanja i okolnih sela.

 

- Uputili smo i jednu ekipu na područje Vlašića da pretraži i taj rejon - naglasio je Spahović, ističući da je u potragu uključena i Gorska služba spašavanja Travnik.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!