FOTO/ Dokazano očinstvo

Ovako izgleda Kebina vanbračna kćerka koju nikad nije upoznao: 'Ona je djevojka za primjer'

Showbizz02.03.19, 19:18h

Ovako izgleda Kebina vanbračna kćerka koju nikad nije upoznao: 'Ona je djevojka za primjer'
Iako je sud utvrdio da je Keba Inin otac, on nikada nije želio da je upozna

 

Folk pjevač Dragan Kojić Keba pored Igora i Nataše, koje je dobio u braku sa suprugom Oljom, ima još jedno dijete – Inu Jevremović, koju je dobio u vanbračnoj zajednici sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović. Ipak, Keba vanbračnu kćerku nikada nije upoznao.

 

Ljiljana je godinama vodila sudski spor sa Kojićem kako bi se dokazala očinstvo, a to je i uspjela prije nekoliko godina, zbog čega je pjevač bio dužan da joj isplati zaostale alimentacije. Zbog kamata taj dug je došao do cifre od 100.000 eura zbog čega se Kojić žalio sudu, pisali su mediji.

 

 

Iako je sud utvrdio da je Keba Inin otac, on nikada nije želio da je upozna.

 

– Niko ga nikada nije tjerao da se tako ponaša, a sada i da hoće, Ina cijeni sebe i za njega je kod nje kasno. Rekla je da bi došla na njegov poziv samo ako je on na samrti, pa da ne ispadne toliko surova. Nadam se da se ne trudi da mu oprostimo, jer stvarno smo ga izbrisale i super nam je i bilo i biće bez njega… Samo malo oblaka za rođendane i Nove godine, ali to brzo prođe – izjavila je nedavno za “Blic”.

 

Ina je u februaru napunila 20 godina i, kako mnogi kažu, djevojka je za primjer i kojom bi se svaki roditelj ponosio.

 

Da Ina ne želi oca u svom životu govori i objava njene majke Ljiljane na njenom Facebook profilu.

 

– Moj heroj, neće očevo prezime ni prljavu slavu, neće očevo bogatstvo, ponosna i hrabra djevojka koja je izdržala tone nepravdi, zbacila ih sa svojih leđa i nastavlja dalje – napisala je Ljiljana uz fotografiju koju vidite.

 

(Pulsonline.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/MD)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!