Video / Jesu li prešli granicu?

Tange, pocijepane mrežaste čarape i grudnjak: (Polu)gole plesale pred punom salom pomahnitalih muškaraca, a onda...

DEPO PLUS02.03.19, 13:48h

Tange, pocijepane mrežaste čarape i grudnjak: (Polu)gole plesale pred punom salom pomahnitalih muškaraca, a onda...
Najgrozniji dio snimka je kada jedan od muškaraca priđe igračici i pozove je da mu sjedne u krilo, a onda...

 

Sjećate se striptiza i go-go plesa na požarevačkom skupu lovaca koji je zgrozio javnost i region? Snimak koji samo što se pojavio na društvenim mrežama još je lascivniji i primitivniji od ove "proslave", piše Telegraf.rs

 

Na njemu su polugole žene obučene u sado-mazo stilu koje "miješaju" uz zvuke folka pred punom salom muškaraca. Na sebi, od odjeće, imaju tange, pocijepane mrežaste čarape i brushalter.

 

Najgrozniji dio snimka je kada jedan od muškaraca priđe igračici i pozove je da mu sjedne u krilo, a onda joj pomjeri gaćice i proba da gurne ruku. Ona u tom trenutku vadi njegovu ruku i odlazi da igra na stolu, pred desetinama ostalih muškaraca.

 

Gdje je zabava održana i ko je organizator, još se ne zna, pišu srbijanski mediji, ali se po komentarima ispod snimka može zaključiti da su ponovo u pitanju lovci. Gdje je granica dobrog ukusa, vjerovatno je najblaže pitanje koje im možemo postaviti, a plašimo se i šta bi nam odgovorili.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!