FOTO/ KOLIKO KOREKCIJA NA SAVRŠENOM LICU I TIJELU

Severina iz '92., kada je prvi put stala na scenu, i sada: 'Na njoj je još jedino mladež prirodan...'

ŽENA iN01.03.19, 19:42h

Severina iz '92., kada je prvi put stala na scenu, i sada: 'Na njoj je još jedino mladež prirodan...'
Popunjavala je usne, bore oko usana, podizala je jagodice i botoksirala čelo između obrva i oko očiju. Čak je i obrve podigla botoksom, a priznala je i da je davno operirala nos

 

 

Ruku na srce, Severina Kojić (46) nije ni prva ni zadnja na estradi koja je nešto korigirala na svom tijelu. Ali, njezino zadnje pojavljivanje na premijeri filma 'Posljednji Srbin u Hrvatskoj' izazvalo je burne reakcije kada se pokazala 'u pravom svjetlu'. 


- Izgleda kao da joj je popustio botoks - bili su neki od komentara na Severinin izgled. Pjevačica o svojim plastičnim operacijama nije nikada govorila.

 

severina-botoks


Svojedobno je priznala da je operirala nos zbog, kako je rekla, devijacije septuma. Šuškalo se i da se Splićanka podvrgnula operaciji zatezanja kapaka.


Što god da je radila na sebi, definitivno je promijenilo njezin izgled kada je 1992. prvi put stala na pozornicu, a kolike su razlike između Severine nekad i sad pogledajte u velikoj fotogaleriji koju je načinio portal 24sata.hr.

 

severina-nekad-i-sad2

 

- Ona je popunjavala usne, bore oko usana, podizala je jagodice i botoksirala čelo između obrva i oko očiju. Čak je i obrve podigla botoksom, a priznala je i da je davno operirala nos - zaključila je dr. Davidović za Estetica.hr

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!