astro - prilike nekima donose nemir

Ove horoskopske znakove očekuje paklena sedmica: Stres će utjecati na njih, sve će im se srušiti kao kula od karata...

Zabava01.03.19, 17:27h

Ove horoskopske znakove očekuje paklena sedmica: Stres će utjecati na njih, sve će im se srušiti kao kula od karata...
Sve što vam se dešava shvatate veoma lično i emotivno

 

Ukoliko ste rođeni u znaku Ovna, Lava i Strelca ova nedjeelja vam neće lako pasti. Uz svu tu muku dolazi nam i retrogradni Merkur čisto da nam začini početak novog mjeseca. Evo šta očekuje prethodno pomenute pripadnike Zodijaka.


 

Ovan - bit će vam teško da budete realni

 

Prolazite kroz čudan period jer su i Sunce i Merkur u vašoj 12. kući duhovnosti. Trenutno žudite za sanjarenjem kao prozorom za bijeg od realnosti. Intuicija vam je veoma izražena i donosi gomilu nekih novih informacija koje ne znate kako da procesuirate. Važno je da ostanete prizemljeni i da podsjećate sebe da će sve biti ok.


Lav - osjećat ćete se veoma nesigurno i uplašeno

 

Osjećate kako prolazite kroz težak period jer je Merkur kao i Sunce u vašoj osmoj kući smrti i ponovnog rođenja. Sve što vam se dešava shvatate veoma lično i emotivno, a to je samo reakcija na prilike koje vam donosi univerzum.

 

Trenutno mnogo toga se dešava u vašem životu i počinjete da se pitate ima li tome kraja. Zagledajte se duboko u vašu dušu i ukoliko je uz vas neko kome vjerujete nemojte da se bojite da budete ranjivi. Nećete zažaliti.

 

Strijelac - previše ste osjetljivi na sve što vam se dešava

 

Vjerujemo da se osjećate iscrpljeno i emotivno u posljednje vreme jer su i Sunce i Merkur u vašoj četvrtoj kući porodice i doma. Da li vam je teško da budete napolju i izađete iz vašeg sigurnog skrovišta ovih dana? Trenutno nemate razloga da se forsirate. Slušajte šta vam vaše tijelo i duša govore da vam je potrebno.

 

Narednih nedjelja imaćete potrebu da se vratite tamo gdje je vaš dom. Provedite neko vrijeme sa porodicom i prijateljima i potrudite se da riješite vaše probleme u krugu ljudi kojima vjerujete. Reorganizujte i sredite vaš životni prostor.

 

(Alo, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!