VIDEO/ Protesti ispred zgrade Federalnog parlamenta

Pogledajte verbalni okršaj ministra Bukvarevića i boraca

Front28.02.19, 12:05h

Pogledajte verbalni okršaj ministra Bukvarevića i boraca
U holu parlamenta FBiH ministar za pitanja boraca i ratnih vojnih invalida susreo se sa predstavnicima demobilisanih boraca kojima je dozvoljeno da uđu u parlament. Pogledajte šta su razgovarali

 

Prva redovna sjednica Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH počela je. Među najavljenim tačkama dnevnog reda je i Zakon o pravima demobilisanih boraca i članova njihovih porodica, javljaju reporteri BHRT-a Minja Erić i Vedran Prodić

 

Sjednici prisustvuje i šest demobilisanih boraca, predstavnika ove populacije kojima je ranije dozvoljeno da prate sjednicu. Pogledajte susret boraca i resornog ministra Salke Bukvarevića u parlamentu.

 

U holu parlamenta FBiH ministar za pitanja boraca i ratnih vojnih invalida susreo se sa predstavnicima demobilisanih boraca kojima je dozvoljeno da uđu u parlament. OVDJE pogledajte šta su razgovarali.

 

Pred zgradom Parlamenta već je pojačano prisustvo policijskih snaga, zbog protesta.

 

(BHRT, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još