VIDEO/ Nastup o kojem bruji cijeli svijet

Bivša žena Bradleyja Coopera dolijeva ulje na vatru: 'Postoji li hemija između njega i Lady Gage?'

Showbizz26.02.19, 12:49h

Bivša žena Bradleyja Coopera dolijeva ulje na vatru: 'Postoji li hemija između njega i Lady Gage?'
Lady Gaga i Cooper su se zbližili posljednjih godinu dana, posebno za vrijeme turneje i promocije filma ‘Zvijezda je rođena’

 

 

Bivša žena Bradleyja Coopera, glumica Jennifer Esposito, rekla je da bi se mogla kladiti da između slavnog glumca i Lady Gage postoji hemija, posebno nakon nastupa na dodjeli Oscara u nedjelju.

 

Zvijezde filma ‘Zvijezda je rođena’ zajedno su izvele pjesmu ‘Shallow’, za koju je Lady Gaga osvojila Oscara, i digli na noge publiku, ali i izazvali poplavu komentara na društvenim mrežama.

 

Pred kraj izvedbe 44-godišnji glumac i redatelj sjeo je kraj muzičarke za klavir pa su posljednju strofu pjesme otpjevali priljubljenih obraza. Potom su se nježno zagrlili, a Cooper ju je i digao u jednom trenu. Cooperova dugogodišnja djevojka i majka njegovog djeteta Irina Shayk nastup je pratila iz prvog reda i prva je skočila na noge kako bi zapljeskala s velikim osmijehom paru.  

 

Na internetu su se pojavili brojni komentari, ponajviše oni koji sumnjaju da je odnos Lady Gage i Bradleyja Coopera isključivo profesionalan. Čak je i poznati glumac i komičar David Spade podijelio na Instagramu njihovu fotografiju i napisao: ‘Imali ikakve šanse da ovi dvoje ne spavaju skupa?’

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Is there any chance these 2 aren’t fucking?

A post shared by David Spade (@davidspade) on

 

Jennifer Esposito komentirala je njegovu objavu nasmijavši se posprdno, dajući do znanja da i ona misli da među njima ima nešto. Esposito i Cooper bili su u braku samo četiri mjeseca 2007. No, glumica koja se osim u TV serijama proslavila ulogom u filmu ‘Ljeto kada je ubijao Sam’, izdala je 2014. knjigu ‘Jennifer's Way’. Premda je u knjizi uglavnom opisivala svoju borbu s celijakijom, na mjestima je prozvala i bivšeg muža, piše E! News.

 

Napisala je kako je trebala primijetiti ‘cijelu četu znakova upozorenja’, no odlučila ih je ignorirati.

 

- Bio je zabavan, pametan, umišljen, arogantan i fantastičan manipulator. Nije mi nešto osobito bio privlačan, ali mislila sam da mogu uživati u njegovom smislu za humor i bedastoćama neko vrijeme - napisala je i dodala da glumac ima i skrivenu ‘zločestu, hladnu stranu’ te da je u vezi ‘bio važan samo on i njegove potrebe, ništa drugo’.

 

Lady Gaga i Cooper su se zbližili posljednjih godinu dana, posebno za vrijeme turneje i promocije filma ‘Zvijezda je rođena’.

 

- Hemija između Bradleyja i mene postoji, stvarna je. Dogodila se istog trenutka kad smo se upoznali i samo je nastavila bujati - rekla je Gaga za E! News u januaru. Oboje jedno za drugog imaju samo lijepe riječi.

 

Primajući Oscara za najbolju originalnu pjesmu Lady Gaga je rekla Cooperu:

 

- Ne postoji osoba na svijetu koja bi ovu pjesmu mogla otpjevati sa mnom, osim tebe.

 

Glasine o bliskosti pjevačice i glumca dodatno je potaknula Lady Gaga kad je nedavno prekinula zaruke s Christianom Carinom.

 

Shayk i Cooper imaju dvogodišnu kćer Leu de Seine Shayk Cooper, a lijepa manekenka već je ranije dala do znanja da privatni život ne misli razvlačiti po medijima.

 

- Mnogi moji prijatelji na društvenim mrežama dijele svoj privatni život. Divim se tome i mislim da je to super, ali to je osobni izbor. Zbog posla moram biti na društvenim mrežama, ali privatni život želim zadržati za sebe. Zato ga i zovem privatan jer se radi o meni i mojoj porodici, i sretna sam s tim!

 

 

(Jutarnji.hr, DEPOPORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!