VIDEO/ ČETVRTI SINGL 'SAMO MOJA'

Mile Kekin, dobitnik dvije nominacije za Porin, predstavlja novi spot s hvaljenog albuma 'Kuća bez krova'

Showbizz25.02.19, 15:47h

Mile Kekin, dobitnik dvije nominacije za Porin, predstavlja novi spot s hvaljenog albuma 'Kuća bez krova'
Za tako netipičnu pjesmu Mile je napravio i netipični spot...

 

 


Četvrti singl „Samo moja“ skinut je s iznimno hvaljenog albuma „Kuća bez krova“, za koji je Mile Kekin očekivano dobio dvije vrlo važne nominacije za ovogodišnji Porin i to:

 


- U Kategoriji br. 1 - Album godine
- U Kategoriji br. 6 - Najbolji album rock glazbe


- Pjesma „Samo moja“ se lijepo slaže s paranoja, a nastala je na dječjem igralištu punom prezabrinutih roditelja i neoprezne djece, da bi s vremenom, eto, prerasla u univerzalnu ljubavnu pjesmu punu obećanja i strahova. Na pjesmu „Samo moja“, osim moga stalnog benda, svira i Yogi Lonich, gitarist bjelosvjetskog kalibra, koji  shvatio kakav sound želim čim sam mu objasnio da taj glavni guy u pjesmi nije smo crazy in love, nego je i sick in the head – rekao je Mile Kekin.


Za takvu netipičnu pjesmu Miletu je trebao netipični spot kojeg pogledajte u nastavku:

 


- Srećom sam naletio na Marina Nekića, režisera dovoljno hrabrog pristupa da mi predloži da tri radnje strpamo u jedan omnibus i pustimo ga da vozi bez mog lica i svirke na plejbek. Jako mi drago što se u spotu pored mnogo mladih lica pojavljuje i kazališna diva Konstadinka Velkovska i glumački as Antun Tudić – o spotu je rekao Mile Kekin.


Mile sa svojim bendom promovira i dalje svoj novi album u Hrvatskoj, ali i u cijeloj regiji. U Zagrebu ga možete vidjeti u subotu, 16. marta, na četvrtom izdanju Brijačnice. Uz Mileta i njegov bend, taj dan možete vidjeti i čuti Letu Štuke, Rezerve i zagrebačku indie četvroku Lika Kolorado.


Osim u Zagrebu Milu Kekina pogledajte i u sljedećim gradovima:


- 15. mart/ Sarajevo
- 23. mart/ Split
- 4. april/ Beograd
- 26. april/ Rijeka


Cijeli album Mileta Kekina „Kuća bez krova“ dostupan je i na Deezeru, pa tko ga do sada nije poslušao, evo prilike.


(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!