CIK BiH na sjednici

Potvrđeni rezultati, dodijeljeni mandati u Dom naroda PSBiH iz Federacije BiH

Front25.02.19, 14:58h

Potvrđeni rezultati, dodijeljeni mandati u Dom naroda PSBiH iz Federacije BiH
Centralna izborna komisija BiH danas je utvrdila i rezultate prijevremnih izbora za gradonačelnike Doboj i Trebinja, te načelnike općina Bosansko Grahovo, Bosanski Petrovac, Bužim, Domaljevac-Šamac, Drvar, Kakanj i Ribnik

 

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine (CIK) danas je na sjednici donijela Odluku o potvrđivanju rezultata posrednih izbora i dodjeli mandata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz Federacije BiH.

 

Pema potvrđenim rezultatima iz Federacije BiH u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz reda bošnjačkog naroda izabrani su: Asim Sarajlić, Amir Fazlić, Fahrudin Radončić, Denis Bećirović i Bakir Izetbegović.

 

Prema potvrđenim rezultatima iz Federacije BiH u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz reda hrvatskog naroda izabrani su: Zlatko Miletić, Dragan Čović, Marina Pendeš, Lidija Bradara i Bariša Čolak.

 

Centralna izborna komisija BiH danas je utvrdila rezultate prijevremnih izbora za gradonačelnike Doboj i Trebinja, te načelnike općina Bosansko Grahovo, Bosanski Petrovac, Bužim, Domaljevac-Šamac, Drvar, Kakanj i Ribnik.

 

Odluka o utvrđivanju rezultata i utvrđeni rezultati će biti dostupni javnosti na web stranici Centralne izborne komisije BiH, www.izbori.ba, saopćeno je iz Ureda za informiranje CIK-a BiH.                                                                      

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!