Planira niz sastanaka sa ambasadorima

Stanivuković predlaže nove zakone, spreman da se bori za bezbjednost: Vratio sam se 'naoružan'!

Front21.02.19, 20:26h

Stanivuković predlaže nove zakone, spreman da se bori za bezbjednost: Vratio sam se 'naoružan'!
Kako nezvanično saznaje Srpskainfo, mladi poslanik već od sutra planira niz sastanaka sa ambasadorima sa kojim će razgovarati o svim problemima i aferama koje potresaju kako Banjaluku, tako i cijelu Republiku Srpsku

 

 

Policija je čitav dan oko moje kuće, moji su mi rekli da su tu zbog bezbjednosti, ali sam se ipak, zbog sigurnosti, pobrinuo da me obezbijede sa ljudima kojima stvarno vjerujem, rekao je narodni poslanik PDP Draško Stanivuković, koji se danas vratio u Banjaluku.

 

Stanivuković je za Srpskainfo rekao da se vraća “naoružan”, te da je pripremio niz planova i aktivnosti koje će sprovesti u narednom periodu.

 

– Bila je ovo radna posjeta, razgovaro sam sa mnogim ljudima, a u narednim danima ću objavljivati i fotografije o kavim se ljudima radi. Ovdje se situacija mora popraviti i ja ću dati sve od sebe da ova borba uspije. Imam planove za napredak, a upoznao sam ljude sa problemima u BiH, kako na evropskom, tako i na svjetskom nivou – rekao je Stanivuković, dodajući da će se događajima u Banjaluci baviti i svjetske organizacije.

 

Dodaje da onaj ko ne podrži njegove planove i prijedloge ne želi dobro ovom narodu i Republici Srpskoj, jer su oni u interesu svih građana.

 

Kako nezvanično saznaje Srpskainfo, mladi poslanik već od sutra planira niz sastanaka sa ambasadorima sa kojim će razgovarati o svim problemima i aferama koje potresaju kako Banjaluku, tako i cijelu Republiku Srpsku.

 

Kako se saznaje, Stanivuković je spremio i pet novih zakona koje će predložiti Narodnoj skupštini Republike Srpske, a jedan od njih tiče se toka kako unaprijediti bezbjednost svih građana.

 

(Srpskainfo.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!