Foto / Mlada prijateljica neutješna

Uplakana Cuca nakon smrti Šabana Šaulića: Želim da svi znaju da patim!

Showbizz19.02.19, 13:47h

Uplakana Cuca nakon smrti Šabana Šaulića: Želim da svi znaju da patim!
Od pjevača su se oprostili svi koji su ga poznavali i voljeli, a među njima i Ivona Negovanović Cuca, koja je ispisala tužne riječi pored svoje fotografije

 

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić preminuo je 17. februara nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u Njemačkoj. Sa pjevačem u kolima su u tom trenutku bili i njegov kum Slobodan Boba Stojadinović kao i muzičar Mirsad Kerić koji je takođe nastradao. Ivona Negovanović Cuca je na svom Facebook profilu napisala: Želim da svi znaju da patim!


Od pjevača su se oprostili svi koji su ga poznavali i voljeli, a među njima i Ivona Negovanović Cuca, koja je ispisala tužne riječi pored svoje fotografije na kojoj je ucviljena zbog ogromnog gubitka:


- Činjenica je da sam jako tužna i da želim da svi znaju da patim i da mi nije dobro, napisala je Cuca.


Podsjetimo, Šaban Šaulić bio je na korak do razvoda sa svojom suprugom Gocom, zbog veze sa mladom pjevačicom. Nekoliko godina unazad javnost je brujila o tome da je pjevač bio u ljubavnoj vezi sa Cucom, a tu vezu pratili su brojni skandali, optužbe i klevetanja. Šaulićeva supruga Goca je sve to dostojanstveno podnijela i uspjela da očuva zajednicu, budući da imaju veliku porodicu, piše Svetplus.com

 

ivona-negovanovic-cuca-uplakana

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još