video/ žena, majka, bivša premijerka otvoreno

Jadranka Kosor progovorila o izazovima samohranog majčinstva: 'Pokušali su mi sinu svašta natrpati'

ŽENA iN16.02.19, 18:18h

Jadranka Kosor progovorila o izazovima samohranog majčinstva: 'Pokušali su mi sinu svašta natrpati'
''Htjela sam da stekne samopoštovanje, poštovanje drugih, hrabrost, poštivanje drugih i drugačijih, marljivost. Mislim da sam u tome i uspjela'', kazala je Kosor

 

O svim izazovima samohranog majčinstva, problemima, ali i radostima s kojima se susretala, odgajajući svojeg sina Lovru, za IN Magazin je progovorila bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor.


Njezin sin Lovro, zbog velike pozornosti koju je Kosor privlačila, nije imao normalno odrastanje. ''Mnogi su ga propitkivali, uspio je izrasti u sjajnu osobu, ali doživio je puno toga i lijepoga i ružnoga. Bilo je tu i anonimnih pisama, pokušavali su mu svašta natrpati…'', iskrena je Jadranka Kosor.


''Kada je imao 13 godina, njegovi dečki su počeli već izlaziti, a ja to nisam dozvoljavala pa smo došli u sukob. Morala sam jednom i zaključati vrata da ne izađe'', priznaje bivša premijerka koja je učila sina lijepim stvarima.

 

''Htjela sam da stekne samopoštovanje, poštovanje drugih, hrabrost, poštivanje drugih i drugačijih, marljivost. Mislim da sam u tome i uspjela'', kazala je Kosor.

 

A što je još rekla, pogledajte u video priči. IN magazin ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!