ISPOVIJEST NAKON PROŽIVLJENOG HORORA

Užas na Jadranu: 'Analno me silovao 45-godišnjak, odmah sam znala da nešto nije uredu... Uništena sam, danima ne spavam...'

ŽENA iN16.02.19, 13:29h

Užas na Jadranu: 'Analno me silovao 45-godišnjak, odmah sam znala da nešto nije uredu... Uništena sam, danima ne spavam...'
Izgovorio je rečenicu koja mi se usjekla u pamćenje: "Ti nisi svjesna što žene sve hoće napraviti da zadrže vezu i voljenog muškarca." Možda su druge bile spremne na analni seks, bičevanje, griženje i šibanje, ali ja nisam...

 

 

– Tko zna koliko je zla nanio drugim ženama, tko zna... Ali, Bog sve vidi, Bog sve zna. Sigurna sam da ovaj put Bog neće dopustiti da taj manijak prođe nekažnjeno – kaže za Slobodnu Dalmaciju 52-godišnja žena iz okolice Splita, koja je prošle nedjelje prijavila policiji da ju je silovao 45-godišnji muškarac iz okolice Zadra.


On je policiji već otprije poznat jer je osuđivan za slična kaznena djela, zbog čega je i služio zatvorsku kaznu, a od izlaska iz zatvora živi u inozemstvu. Prošle nedjelje u večernjim satima uhićen je u jednome mjestu u okolici Zadra i priveden u istražni zatvor u Zadru, odakle je sutradan prebačen u istražni zatvor u Splitu.


Završetkom kriminalističke obrade osumnjičeni 45–godišnjak je uz kaznenu prijavu ispitan pred županijskim državnim odvjetnikom u Splitu. Nakon što je dao iskaz, pušten je na slobodu, bez mjera opreza prema žrtvi, a istraga za prijavljeno silovanje je nastavljena.


– Ne mogu vjerovati da je pušten! Pa mene nisu ispitali! Ja to nisam ni znala! Sad kad ste mi to rekli, smrznula sam se od straha! – vrisnula je naša sugovornica nakon što smo je obavijestili da je muškarac kojeg je prijavila za silovanje od utorka na slobodi.


– Ne mogu vjerovati! Ne mogu vjerovati! Cijelu nedjelju provela sam s policijom u bolnici, gdje su me pregledali liječnici i izuzeli sve tragove, dobila sam i pilulu za dan poslije... Strašno! Pa zar netko misli da bih ja samu sebe u sve ovo uvalila da mi se to nije dogodilo? Da nisam silovana?! Sada sam spremna pod punim imenom i prezimenom za medije govoriti o svemu što mi se dogodilo, jer ovo je stvarno prevršilo svaku mjeru – kazala je uzrujana žena u razgovoru koji su novinari Slobodne Dalmacije preko telefona vodili u nekoliko navrata.


Odmah na početku otvoreno je rekla da boluje od PTSP-a, da ima 40-postotni invaliditet, da je korisnica centra za socijalnu skrb i pučke kuhinje te da pati od depresije. Dodala je da joj se nakon preživljenog nasilnog seksualnog odnosa psihičko i fizičko stanje pogoršalo i da je već bila kod psihijatrice tražiti pomoć. Naime, nova proživljena trauma pogoršala joj je stanje s PTSP-om.


– Uništena sam. Već danima ne spavam, spala sam na 46 kila. Još sad strahujem da mi taj manijak ne pokuca na vrata. Zvala sam policiju da me zaštiti, a oni su rekli da će poslati patrolu. Zamolila sam prijatelja da prespava kod mene, ne mogu više biti sama... – govori žena slomljenim glasom.


Svog silovatelja upoznala je prošlog listopada preko društvene mreže. Nakon toga, kaže, susreli su se dva puta u Kaštelima i svaki put je s njim imala dobrovoljni seksualni odnos. No, prilikom drugog susreta, nakon što su već jednom imali dobrovoljan odnos, 45-godišnjak ju je prislio na analni seks.


– U listopadu mi je preko Facebooka uputio zahtjev za prijateljstvo. Svidio mi se na slikama, nešto je mlađi od mene i bio je zgodan. Rekao mi je da se cijeli život bavi kickboxingom i to se na njegovom tijelu vidi. Dopisivali smo se i tako smo se bolje upoznali. Rekao je da se zaljubio u mene, a meni se to svidjelo. Želio se naći sa mnom, ali je trenutačno bio zauzet zbog nekih kredita u inozemstvu, gdje živi, i da će doći u Hrvatsku nakon Nove godine – započinje priču 52-godišnja sugovornica.


Prvi put su se našli nekoliko dana nakon Nove godine. Došao je kod nje oko 15 sati i već u 20 je otišao. Tada su imali seksualni odnos. On je tražio da imaju i analni seks, govorio joj je da je to normalno, da ga prakticiraju sve žene u Austriji, no ona mu je rekla da to ne želi. "Ako na tome inzistiraš", rekla mu je, "neću biti s tobom."


– Nakon što smo spavali, ja sam izašla na balkon zapaliti cigaretu, a on je rekao da se ide malo prošetati. Više se nije vratio. Slala sam mu poruke, ali na njih nije odgovarao. Bila sam ljuta. Nakon toga nismo bili u kontaktu neko vrijeme, a onda mi se ponovno javio preko FB-a. Rekao je da bi me ponovno htio vidjeti, da me želi za ženu i da ne može živjeti bez mene. Kazao je da će brzo doći u Hrvatsku jer s bratom mora kupiti neko zemljište na području Zadra, ali i da mora riješiti neki problem na sudu jer mu prijeti dvije i pol godine zatvora zbog neke stare optužbe za preprodaju. Na sudu se trebao javiti prošli ponedjeljak, pa je prije toga u subotu odlučio doći do mene – priča.


Došao je oko 18 sati, našli su se u jednom privatnom apartmanu. Prije nego što su se susreli, dok je putovao vlakom do Zagreba i autobusom do Splita, putem joj je slao poruke lascivnog i pornografskog sadržaja.


– Kao da je htio pokazati kakvo mu je stanje svijesti. Pisao je kako ćemo se sve seksati, što će mi raditi. Obećao mi je bio i brak, a ja, kako se trenutno nalazim u jednoj lošoj životnoj situaciji, u takvom njegovu odnosu prema meni vidjela sam tračak svjetla, bijeg od problema, osobu koja me razumije. Svidio mi se zbog toga – govori naša sugovornica.


Kad su došli u apartman, nježno je zagrlio, ali ona je, ističe, već tada osjetila kao da je on neka druga osoba. Kao da to nije bio onaj isti čovjek iz prvog susreta.


– Moje šesto čulo me upozorilo da s njim nešto nije u redu. Osjetila sam da mi sada manje znači nego prvi put kad smo se susreli. Odveo me u sobu, stavio na krevet, skinuo i počeo ljubiti. Onda me počeo gristi za vrat. Nije mi se to svidjelo, rekla sam mu da me ne grize, a on je tada izgovorio rečenicu koja mi se usjekla u pamćenje: "Ti nisi svjesna što žene sve hoće napraviti da zadrže vezu i voljenog muškarca." Možda su druge bile spremne na analni seks, bičevanje, griženje i šibanje, ali ja nisam...


Nastavak teksta čitajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad/Foto: Arhiv)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook