VIDEO/ Šta se dešavalo iza zatvorenih vrata sjednice GO SDP-a

Damir Nikšić prvi put nakon incidenta - bez cenzure: 'Prilazi mi iza leđa, psuje u facu, petorica skaču na mene...!'

Front16.02.19, 11:46h

Damir Nikšić prvi put nakon incidenta - bez cenzure: 'Prilazi mi iza leđa, psuje u facu, petorica skaču na mene...!'
Pojasnio je, između ostalog, i šta se desilo na sjednici GO SDP-a, a što kamere nisu snimile te kako mu je neko prišao iza leđa, unosio se u facu i psovao...

 

 

Dok dio članova SDP-a BiH traži njegovo isključenje zbog incidenta na sjednici Glavnog odbora, dok Društvo novinara BiH traži njegovo javno izvinjenje zbog toga što je novinare koji su pratili ovaj događaj nazvao "lešinarima", dok članovi Jedinstvene organizacije boraca TK traže od Grada Tuzle da ga se proglasi nepoželjnom osobom,  Damir Nikšić, zastupnik SDP-a BiH u Skupštini Kantona Sarajevo, o svemu je otvoreno progovorio u razgovoru za politički magazin Start:


Na početku razgovora postavlja protupitanje:


- Zašto novinari ne reaguju na linčovanje Srba, Peđe Kojovića prije svega?! Niko ne reaguje! Ostave na portalima da ga 'treba mrkla noć pojesti još večeras'. Mislim da se takvim novinarima ne treba ispričavati, oni nisu čak ni lešinari, oni su predatori, goniči, dobermani, ultranacionalisti?


Pojasnio je i šta se desilo na sjednici GO SDP-a, a što kamere nisu snimile te kako mu je neko prišao iza leđa, unosio se u facu i psovao...


- Nisam ga dotakao, jesam ga mršnuo i poslao u onu stvar! Ali onda četvorica, petorica skaču na mene da me biju! Kao da su sve vrijeme čekali. Razdvajaju nas, uzimam jaknu, silazim niz stepenice, a oni idu za mnom da me biju! Sreća je što me nisu pretukli. Sreća da nisam dobio dobrih batina!


Šta je sve Nikšić ispričao u intervjuu za magazin Start, pogledajte u priloženom videu...

 

  

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 44

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još