novi detalji tragedije

Evo kako je uhvaćen vozač koji je šleperom usmrtio staricu u Mostaru: Otišao na ručak pa saznao...

Hronika15.02.19, 16:35h

Evo kako je uhvaćen vozač koji je šleperom usmrtio staricu u Mostaru: Otišao na ručak pa saznao...
- Vozač je uhvaćen na magistralnom putu M-17, na izlazu iz Mostara prema Bijelom Polju

 

Vozač koji se sumnjiči da s teretnim vozilom, odnosno šleperom danas nešto prije podneva usmrtio ženu u Mostaru, uhvaćen je na sjevernom izlazu iz Mostara, potvrdio je za Fenu glasnogovornik MUP-a HNK-a Ljudevit Marić.


- Vozač je uhvaćen na magistralnom putu M-17, na izlazu iz Mostara prema Bijelom Polju, kazao je Marić i dodao da je u tijeku vještačenje.

 

Kako saznaje Oslobodjenje, policija je na osnovu videonazora postavljenog u blizini jednog ugostiteljskog objekta došla do saznanja da se radi o E. K. (1957) iz Travnika.

 

Kako je za ovaj portalkazao izvor blizak MUP-u HNK-a, policija je na osnovu snimaka došla i do saznanja da se starica nekontrolisano kretala prema kamionu koji je bio u blizini semafora.

 

- Vozač kamiona nije ni slutio da ga traži policija, već je to saznao kada je otišao na ručak u restoran. Tu ga je našla policija i kazala mu za šta se tereti, kazao je izvor za ovaj portal.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još