foto/ ljubav cvate stalno, a pogotovo za valentinovo

Golišavi u romantičnoj kupki spa centra: Željko Bebek Ružici masirao stopala, a pao je i pjenušac...

Showbizz15.02.19, 15:13h

Golišavi u romantičnoj kupki spa centra: Željko Bebek Ružici masirao stopala, a pao je i pjenušac...
- Shvatio sam da su nam se pogledi sreli i da smo, kako to vole reći, kliknuli istog trena. Mislim da sam tog trena donio odluku da ću sve učiniti da je osvojim, da je nagovorim da ostane sa mnom zauvijek - otkrio je Bebek

 

Shvatio sam da su nam se pogledi sreli i da smo, kako to vole reći, kliknuli istog trena. Mislim da sam tog trena donio odluku da ću sve učiniti da je osvojim, otkrio je ljubavne početke sa suprugom Bebek.

 

Ljubavna priča Željka Bebeka (73) i njegove supruge Ružice (39) započela je prije 21 godinu na njegovom koncertu kada je ona došla kao obožavateljica i tražila ga autogram. Glazbenik često na društvenim mrežama otkriva koliko voli Ružicu.

 

Željko je s pratiteljima podijelio i kako je sa suprugom proveo Valentinovo u spa centru. Bebek je Ružici masirao noge, a poslije su nazdravili čašom pjenušavog pića.

 

bebek-i-ruzica-2

 

- Shvatio sam da su nam se pogledi sreli i da smo, kako to vole reći, kliknuli istog trena. Mislim da sam tog trena donio odluku da ću sve učiniti da je osvojim, da je nagovorim da ostane sa mnom zauvijek - otkrio je Bebek.

 

Željko i njegova 34 godine mlađa supruga već godinama imaju tradiciju objavljivanja golišavih fotografija za godišnjice. Tako su jedne godine objavili fotografiju na kojoj su on i supruga u prvom planu, a iza njih se vidi slika na zidu na kojoj poziraju u krevetu. Ružica leži ispred muža i prekrivena je poplunom te 'skriva' njegovo međunožje. 

 

bebek-i-ruzica-4

 

Bebek je objavio i slike s vjenčanja te jednu iz jacuzzija u kojem je sa suprugom ispijao šampanjac. Glazbenik je za prošle godišnjice stavljao na društvene mreže fotografije sa Ružicom u kadi, u krevetu, a jedne godine su otputovali u New York. Pjevač je svojedobno rekao kako je okorjeli romantik pa uvijek suprugu iznenadi za godišnjicu braka, a supružnicima razlika u godinama nije nikada predstavljala problem. 

 

bebek-i-ruzica-3

 

- Ma mala je razlika... Nešto sitno... 34 godina ali kao da su četiri - rekla je nedavno Ružica za IN magazin. Bebek je istaknuo kako se trudi biti mladi suprug i u tome uspijeva. Par ima sina Zvonimira (16) i kćer Katarinu (14) i oboje su talentirani za glazbu. Zvonimir svira gitaru, a Katarina uči svirati klavir. 

 

(Hayat/Foto: Instagram, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još