Srpska pjevačica nije izgubila vjeru u ljubav

Katarina Grujić se pred svima ljubila s Vranješom, a sad prvi put progovorila o AFERI i sasula sve u lice

Showbizz14.02.19, 12:16h

Katarina Grujić se pred svima ljubila s Vranješom, a sad prvi put progovorila o AFERI i sasula sve u lice
U svaku emotivnu vezu ulazila sam maksimalno posvećena i davala cijelu sebe. Nikada nisam išla s nekim predračunom šta želim da dobijem iz te veze, kaže Grujić

 

Katarina Grujić u intervjuu za Kurir otvoreno je pričala o muškarcima koji nemaju hrabrosti da joj priđu, zašto je postala oprezna u izboru partnera i priznaje da je posesivna u ljubavi.

 

Iako trenutno nema sreće u ljubavi, pjevačica kaže da slavi Dan zaljubljenih jer vjeru u iskrene emocije nije izgubila.

 

katarina-grujic-1

 

- U svaku emotivnu vezu ulazila sam maksimalno posvećena i davala cijelu sebe. Nikada nisam išla s nekim predračunom šta želim da dobijem iz te veze. Dešavalo se da su više muškarci profitirali od mene. Kako godine prolaze, nova upoznavanja i veze predstavljaju novi izazov, ali i više zamaraju. Scenario je uvijek isti, samo što su uloge drugačije podijeljene. Nisam izgubila vjeru u ljubav, ali sam postala mnogo opreznija kad je riječ o izboru partnera. Ne želim da se zalećem i igram, jer neću da budem ničija lutka, kao što kaže moja pjesma. Što nemaju hrabrosti, nisu džentlmeni i što nemaju svoje ja. Kada sebe pogledate u ogledalu, treba da znate da li ste spremni da se za neku ljubav date u potpunosti. Danas muškarci žele ženu koju mogu da posjeduju. Učinite to, a onda shvatite da ste previše truda uložili, a da reciprocitet nije isti.

 

Na pitanje zašto ne želi da komentariše vezu sa Ognjenom Vranješom, Katarina je odgovorila:

 

- Šta želite da čujete na tu temu? Prošlost ostavljam gdje joj je mjesto i neću da o tome pričam i punim novinske stupce.

 

ognjen-vranjes-katarina-grujic

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!