Žele jačati BH blok

Predsjedništvo Naše stranke osuđuje i ograđuje se od uvredljivih izjava svojih članova

Front14.02.19, 10:17h

Predsjedništvo Naše stranke osuđuje i ograđuje se od uvredljivih izjava svojih članova
Na Predsjedništvu je, između ostalog, odlučeno da će Naša stranka ponovo otvoriti i svoju kancelariju u Banjoj Luci, kao vid jačanja već postojećih kapaciteta

 

Naša stranka, u cilju jačanja BH bloka, formirat će tim koji će naredne sedmice održati sastanak s predstavnicima Demokratske fronte i SDP-a na kojem će se razgovarati o formalizaciji odnosa unutar tog bloka. Cilj je poboljšanje međusobne saradnje partnera unutar BH bloka te bolja koordinacija njihovog zajedničkog djelovanja, odlučeno je to na jučerašnjoj sjednici Predsjedništva Naše stranke.

 

S tim u vezi, Predsjedništvo Naše stranke je osudilo i ogradilo se od svih izjava članova te stranke koje su uvredljive te pozvalo članove da svoje istupe usmjere ka jačanju zajedništva među partnerima unutar BH bloka, navodi se u saopćenju.

 

- Uvredljive izjave su reakcija na stalne neargumentovane napade i uvrede kojima su stranka i njeni predstavnici u posljednje vrijeme izloženi, ali to ne daje opravdanje nikome iz Naše stranke da bilo kome na bilo kakav napad odgovara na način koji nipodaštava ljudsko dostojanstvo i narušava ugled Naše stranke u javnosti - rečeno je na sjednici.

 

Na Predsjedništvu je, između ostalog, odlučeno da će Naša stranka ponovo otvoriti i svoju kancelariju u Banjoj Luci, kao vid jačanja već postojećih kapaciteta.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još