kraljica selfija priznala

Bizaran (ili glup?) razlog: Kim Kardashian otkrila zašto se nikada ne smije na fotkama

Showbizz13.02.19, 15:09h

Bizaran (ili glup?) razlog: Kim Kardashian otkrila zašto se nikada ne smije na fotkama
Osim toga, priznala je da se zbog stalne pažnje javnosti, ponekad osjeća ranjivo

 

ZA ljepotu vrijedi trpjeti. Barem ako pitate Kim Kardashian.

 

Iako nikada nije utvrđeno tko je točno izmislio selfie, ova reality zvijezda je samu sebe prozvala kraljicom selfieja, a sada je priznala i da je spremna na neobične beauty trikove samo kako bi bila što ljepša na fotografijama. Naime, odrekla se smijanja jer smatra da puno ljepše izgleda kada je ozbiljna. Osim toga, uvjerena je da joj ozbiljnost pomaže i u borbi protiv bora.

 

Kada ju je jedna obožavateljica na make-up radionici Marija Dedivanovića pitala da im otkrije tajnu glatke i zategnute kože, Kim joj je jednostavno odgovorila: "Nemoj se smiješiti."


Kako god, Kardashianka je vjerojatno sretna jer njena neobična beauty tehnika funkcionira, ali nitko to nikada neće saznati jer - ne smije se nasmijati.

 

No nije Kim jedina slavna dama koja odbija pokazivati emocije u javnosti. Victoria Beckham već godinama tvrdi kako je izbjegavanje osmijeha dio njenog imidža.

 

"Zapravo sam se znala smijati na fotografijama, no osmijeh sam prestala pokazivati kada sam se počela baviti modom. Moda je uzela moj osmijeh", izjavila je jednom prilikom dizajnerica.


Osim toga, priznala je da se zbog stalne pažnje javnosti, ponekad osjeća ranjivo.

 

"Kad ste izloženi paparazzima dok hodate ulicom, izgledate pomalo glupo kad se smijete cijelo vrijeme", zaključila je.

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!