nestala danas u sarajevskom naselju otes

U koritu Željeznice pronađeno tijelo nestale 83-godišnje Fehme Rezaković

Hronika12.02.19, 21:50h

U koritu Željeznice pronađeno tijelo nestale 83-godišnje Fehme Rezaković
Njena porodica, koja je prijavila nestanak, saopćila je da se radi o dementnoj osobi, te da je u trenutku nestanka bila odjevena u žuti džemper i crnu trenerku

 

Tijelo Fehme Rezaković ( 83) koja je nestala danas na području sarajevskog naselja Otes, pronađeno je večeras u 19.15 sati u koritu rijeke Željeznice, potvrđeno je Feni iz Saveza Gorskih službi spašavanja (GSS) u Bosni i Hercegovini. 

 

Pripadnici GSS Ilidža uz pomoć GSS Novi Grad Sarajevo pokrenuli su akciju traganja za nestalom odmah po dojavi, a ukupno je sudjelovalo 20 spašavatelja-tragača u toj potrazi koju je predvodio Salim Bilalović, načelnik GSS Ilidža. 

 

Njena porodica, koja je prijavila nestanak, saopćila je da se radi o dementnoj osobi, te da je u trenutku nestanka bila odjevena u žuti džemper i crnu trenerku. 

 

Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo je potvrđen pronalazak tijela nestale starice te su naveli da je istraga u vezi sa navedenim događajem u toku.

 

(FENA/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!