Predsjednik NiP-a na saopćenje vlasnika TV Pink

Konaković odgovorio Željku Mitroviću: 'Nije se vama potkrala nikakva greška... Iznenađen sam šutnjom BH Telecoma'

Front10.02.19, 20:12h

Konaković odgovorio Željku Mitroviću: 'Nije se vama potkrala nikakva greška... Iznenađen sam šutnjom BH Telecoma'
Iznenađen sam šutnjom rukovodstva BH Telecoma, direktora koji je visoki dužnosnik SDA, političke scene koja šutke odobrava ovakav koncept koji mi plaćamo iz svojih džepova, poručio je Konaković

 

Narod i pravda je ranije prozvala srbijansku televiziju Pink, koja je na dan masakra na sarajevskim Markalama u kojem je ubijeno 68 ljudi "pokušala za zločin optužiti najviše bosanskohercegovačko političko i duhovno rukovodstvo na čelu sa tadašnjim predsjednikom Alijom Izetbegovićem i reisom Mustafom ef. Cerićem", a na sve se kasnije oglasio Željko Mitrović. Sada je Elmedin Konaković, predsjednik Naroda i pravde, na svom profilu prokomentarisao odgovor vlasnika PINK TV:

 

- Odgovor vlasnika Pinka pokazuje da se njima nije potkrala nikakva greška. On tvrdi da su koristili činjenice, da se masakr na Markalama gleda iz “različitih uglova”, a on kao poštuje žrtve.


Dokaz je to da smišljeno i sistemski kroz svoje kanale vrijeđaju naš ponos i pokušavaju izjednačiti agresora i žrtve.


Nisam iznenađen njihovom postupcima. Iznenađen sam šutnjom rukovodstva BH Telecoma, direktora koji je visoki dužnosnik SDA, političke scene koja šutke odobrava ovakav koncept koji mi plaćamo iz svojih džepova.


Plaćamo smišljene napade na naše duboke rane, na našu bol i ponos.


Aferim vam, patriote! - napisao je na Facebooku Emledin Konaković.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 23

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još