Nove optužbe na račun pokojnog kralja popa

'Michael Jackson je zaista bio pedofil, kuća je bila puna vazelina'

Showbizz08.02.19, 20:31h

'Michael Jackson je zaista bio pedofil, kuća je bila puna vazelina'
Jednom prilikom me zamolio da po kući stavim fotografije golih beba za dekoraciju, kaže McManus koja svoju šutnju sada pravda tvrdnjom da je bila manipulirana te da se bojala Jacksona

 

Bivša kućna pomoćnica Michaela Jacksona, 56-godišnja Adrian McManus tvrdi da je pokojni kralj popa zaista bio pedofil i predator. McManus je za Jacksona radila nekoliko godina, a novinarima je ispričala da je Jackson imao punu knjižnicu videokazeta na kojima su snimke njega i dječaka u neprimjerenim situacijama.

 

"Michael Jackson bio je predator pedofil koji je zlostavljao desetke djece, snimao susrete s njima te videosnimke čuvao u tajnoj biblioteci skrivenoj na ranču Neverland", kaže McManus za Daily Mail.

 

"Bilo je puno vazelina na Neverlandu, jako puno u Michaelovoj spavaćoj sobi. Nisam ga ništa ispitivala jer je on bio moj šef, i bila sam tamo da obavljam svoj posao. U kući su postojale brojne tematske prostorije u kojima se družio s djecom. Dječaci su dolazili vikendom, svi su se zajedno kupali u jacuzziju. On ih je dirao i ljubio, a oni se borili za njegovu naklonost", tvrdi kućna pomoćnica.

 

"Jednom prilikom me zamolio da po kući stavim fotke golih beba za dekoraciju", kaže McManus koja svoju šutnju sada pravda tvrdnjom da je bila manipulirana te da se bojala Jacksona.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!