skinula odjevni predmet s lutke i odšetala

Evo koliko će u zatvoru provesti bh. policajka koja je ukrala bundu na pijaci Arizona

Hronika07.02.19, 15:52h

Evo koliko će u zatvoru provesti bh. policajka koja je ukrala bundu na pijaci Arizona
Optužnica protiv policijske službenice kantonalnog Ministarstva unutarnjih poslova u potpunosti je dokazana pred sudovima Distrikta te je Bajraktarević osuđena na zatvorsku kaznu, priopćeno je iz Tužiteljstva Brčko distrikta

 

Apelacijski sud Brčko distrikta BiH smanjio je zatvorsku kaznu policijskoj službenici MUP-a Tuzlanskog kantona Amiri Bajraktarević (34) sa šest na tri mjeseca. 

 

Tužiteljstvo Distrikta optužilo je Amiru Bajraktarević da je u prosincu 2017. godine na pijaci Arizona, u mjestu Porebrice, iz jednog prodajnog objekta s izložbene lutke skinula i oduzela za sebe odjevni predmet i time oštetila vlasnika O. H. za iznos od 1200 maraka. 

 

Optužnica protiv policijske službenice kantonalnog Ministarstva unutarnjih poslova u potpunosti je dokazana pred sudovima Distrikta te je Bajraktarević osuđena na zatvorsku kaznu, priopćeno je iz Tužiteljstva Brčko distrikta.

 

(FENA/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!