Ususret tradicionalnoj međunarodnoj manifestaciji

Sarajevo vino fest 15. i 16. februara u hotelu 'Holiday', 25 domaćih vinara potvrdilo učešće

Biznis Klub05.02.19, 11:30h

Sarajevo vino fest 15. i 16. februara u hotelu 'Holiday', 25 domaćih vinara potvrdilo učešće
Konačan spisak izlagača bit će poznat do kraja sedmice, kažu organizatori

 

Tradicionalna međunarodna manifestacija “Sarajevo vino fest” bit će održana 15. i 16. februara u sarajevskom hotelu “Holiday” uz učešće preko 60 izlagača, najboljih proizvođača vina i gastro proizvoda iz BiH i regiona. Kako ističu organizatori, već sada je 25 domaćih vinarija potvrdilo učešće na ovom jedinstvenom događaju u našoj zemlji. 

 

- Trenutno možemo potvrditi da će od domaćih vinara učestvovati vinarije „AG Međugorje“, „Matić“, „Keža“, „Vukoja“, „Ostojić“, „Jungić“, „Marijanović“, „Hercegovina vino“, „Tolj“, Vilinka, „Anđelić“, „Hercegovina Produkt“, „Vučić“, „Buntić“, „Sivrić“, „Povratak“, „Hepok“, „Zadro“, „Andrija“, „Petijević“... Veliki je interes i vinara iz regiona da budu dio “Sarajevo vino festa”. Konačan spisak izlagača bit će poznat do kraja sedmice – kažu organizatori te dodaju da će se za bogat kulturno–zabavni program pobrinuti klapa “Niko” iz Zadra, dok će specijalni gosti festivala biti predstavnici ugostitelja grada Hvara.  

 

sarajevo-vino-fest

 

Na “Sarajevo vino festu” redovno se okupljaju brojne poznate ličnosti iz kulturnog i javnog života BiH, kao što su Halid Bešlić, Moamer Kasumović, Elmir Jukić, Nijaz Skenderagić, Amela Radan...

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!