Slučaj prijavljen policiji

Tijelo pronađeno ispred kuće: Žena na Palama umrla nakon ujeda psa

Hronika03.02.19, 17:17h

Tijelo pronađeno ispred kuće: Žena na Palama umrla nakon ujeda psa
Nakon uviđaja je također konstatirano da je P. G. zadobila smrtonosne povrede usljed ujeda psa, a na licu mjesta nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi upućivali na postojanje elemenata krivičnog djela

 

Beživotno tijelo žene P.G. (69), koju je usmrtio pas, pronađeno je u danas oko 8.30 ispred porodične kuće u mjestu Donji Čemanovići u Palama, javile su Nezavisne.com.


Prema prvim informacijama, nesretnu ženu je izgrizao odbrambeni pas koji je u njenom vlasništvu, a  ispred kuće sa povredama po cijelom tijelu našli su je članovi porodice.

 

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo izvršili su uviđaj na licu mjesta, u saradnji sa sudskim vještakom i ljekarom mrtvozornikom DZ Pale.  

 

Nakon uviđaja je također konstatirano da je P. G. zadobila smrtonosne povrede usljed ujeda psa, a na licu mjesta nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi upućivali na postojanje elemenata krivičnog djela, saopćeno je iz PU Istočno Sarajevo.

 

Više informacija o ovom nesretnom slučaju očekuje se narednih dana. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još