ima armiju fanova u regionu

Osvojio srca gledaoca: Najpopularniji turski glumac u februaru dolazi u BiH

Showbizz28.01.19, 11:56h

Osvojio srca gledaoca: Najpopularniji turski glumac u februaru dolazi u BiH
- Ponosni smo što na ovaj jedinstveni kulturno-muzički događaj, koji ima za cilj jačanje bratskih odnosa između Bosne i Hercegovine i Republike Turske, stiže velika glumačka zvijezda

 

Fenomenalni turski glumac Polat Alemdar, koji ima i armiju fanova u cijelom regionu, stiže u Bosnu i Hercegovinu. 

 

Bez konkurencije, najomiljeniji junak turskih akcijskih filmova u našu zemlju stiže kao najveća zvijezda sedme manifestacije "Noć tursko-bosanskog prijateljstva" koja će biti održana 23. februara u Visokom. Ovaj događaj organiziraju Općina Visoko i Bosansko- turska platforma prijateljstva.

 

Europska filmska publika upoznala ga je kao beskompromisnog osvetnika u borbi za pravdu u megapopularnom filmu i seriji “Dolina vukova”. 

 

sedma-noc-tursko-bosanskog-prijateljstva

 

- Ponosni smo što na ovaj jedinstveni kulturno-muzički događaj, koji ima za cilj jačanje bratskih odnosa između Bosne i Hercegovine i Republike Turske, stiže velika glumačka zvijezda. On je najavio svoj dolazak u Visoko i treba bi predvoditi listu poznatih imena iz Turske, a u odličnom trosatnom programu učestvovat će velika muzička imena i eminentni umjetnici, „Divanhana“, Armin Muzaferija, Ilma Karahmet, hor Sultan Abdulhamid, te pjevač i suorganizator iz Republike Turske - Orhan Cakmak - poručuju organizatori. 

 

Općina Visoko prvi put će biti domaćin manifestacije koja je prethodnih šest godina organizirana u Zavidovićima. Sigurno je da će dvorana Kulturno-sportskog centra "Mladost" biti mala da primi sve zainteresirane, obzirom da je ulaz na manifestaciju slobodan.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!