uticajni inspektor pokušao da zaštiti kćerku

Ako objaviš snimak, mrtav si! Otac Jelene Karleuše poslao žestoke momke na vrata porodice Ognjena Vranješa?!

Showbizz26.01.19, 14:56h

Ako objaviš snimak, mrtav si! Otac Jelene Karleuše poslao žestoke momke na vrata porodice Ognjena Vranješa?!
Znajući da postoje njene eksplicitne fotografije i snimci i da ih Vranješ posjeduje, Jelena je navodno zamolila tatu da spriječi njihovo objavljivanje

 

 

Dragan Karleuša, otac Jelene Karleuše, prvi je pokušao da zaštiti svoju kćerku prije nego što su njeni eksplicitni snimci procurili u javnost, tako što je navodno prijetio smrću Ognjenu Vranješu, tvrdi Kurir.


Kako prolaze dani, sve je više podataka i informacija u vezi sa aferom koju mnogi smatraju aferom decenije! Čim su tabloidi objavili informaciju da je došlo do svađe između JK i Duška Tošića, a da je povod za to upravo mlađani fudbaler, pjevačica je na sve strane počela da traži pomoć i zaštitu.

 
Logično, prvo joj je palo na pamet da se obrati svom ocu, nekada moćnom i uticajnom policijskom inspektoru i funkcioneru MUP, piše Kurir.


Znajući da postoje njene eksplicitne fotografije i snimci i da ih Vranješ posjeduje, Jelena je navodno zamolila tatu da spriječi njihovo objavljivanje.


Prema saznanjima Kurira, Karleuša je odmah pozvao svoje prijatelje, koji su navodno istog dana posjetili Ognjenovu porodicu u Banjaluci.


- Dragan je pozvao ekipu žestokih momaka koje poznaje još odranije i rekao im kakav problem ima. Oni su odmah sjeli u automobil i uputili se ka glavnom gradu Republike Srpske ne znajući da Ognjen nije tamo. U njegovoj porodičnoj kući zatekli su roditelje i njegovu suprugu Danijelu, koja je tamo boravila s njihovim detetom. U pitanju su ljudi koji i po izgledu odaju utisak opasnih momaka, što je bilo dovoljno da se Vranješova porodica uplaši za svoju, a prvenstveno njegovu bezbjednost - kaže sagovornik Kurira, dobro upućen u ovaj događaj koji se odigrao početkom januara.


Efekat koji su žestoki momci željeli da postignu svojim dolaskom nije ostvaren, ali je Vranješ bio zatečen činjenicom da je njegova bivša spremna na sve da ga ušutka.


- Opasni muškarci koje je Karleuša poslao nisu direktno prijetili Ognjenovoj porodici, već su ih upozoravali šta može da se desi ukoliko u medijima osvane Jelenin pornić s Vranješom. Roditelji i supruga nisu znali o čemu se radi, bili su u čudu. Poslije njihovog odlaska zvali su Ognjena i ispričali mu šta se desilo. Zanimljivo je da je Vranješ baš tada na svom Instagram nalogu objavio saopštenje za javnost u kojem je priznao da je bio u šemi sa Jelenom Karleušom, ali ga je ubrzo izbrisao. To i ne čudi, jer mu je javljeno o prijetnjama - ispričao je sagovornik Kurira.


Na poziv Kurira Dragan Karleuša nije se javljao, kao ni Vranješ ni JK.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)
 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još