Novi detalje afere koja je uzdrmala region

Ognjen Vranješ progovorio o svemu: Duško je znao za moju i Jeleninu vezu!

Showbizz21.01.19, 09:37h

Ognjen Vranješ progovorio o svemu: Duško je znao za moju i Jeleninu vezu!
Ognjen je izjavio da je Duško Tošić znao za njegovu i Jeleninu vezu

 

Strasti koje su se uzburkale nakon što se saznalo za vezu Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše koju su imali iza leđa Duška Tošića, još uvek se ne stišavaju.


Iako je dugo šutio o svemu i samo se jednom oglasio na Instagramu, pa isti post odmah i obrisao, Ognjen Vranješ odlučio je da progovori i stavi tačku na dalje spekulacije.


Naime, Ognjen je izjavio da je Duško Tošić znao za njegovu i Jeleninu vezu.


- Nikada nisam bio fan i niko nikada nije mogao, niti će moći tako da me predstavi. Duško je znao za moju i Jeleninu vezu, a ja ne želim više da budem dio ove priče. Dosta mi je svega - rekao je Ognjen za "Alo Vip" magazin.


Jelena Karleuša bi danas trebalo da se vrati u Beograd, kako bi sa ekipom snimila emisiju "Zvezde Granda" koja je već prošle nedelje zbog nje pomjerena.


Podsjetimo, skandal čiji glavni akteri su Jelena Karleuša, Duško Tošić i Ognjen Vranješ počeo je 3. januara kada je Duško oduzeo Jeleni telefon u kom je pronašao dopisivanja sa Vranješom. Nakon toga uslijedila je javna svađa Karleuše i Vranješa, iznošenje nagih fotografija i detalja afere, a javnost se svakog dana šokira novim informacijama. 


(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!