video/ zna uživati, nema šta

Lepa Brena uživala kao prava carica, ovako izgleda njen luksuzni odmor

Showbizz20.01.19, 16:34h

Lepa Brena uživala kao prava carica, ovako izgleda njen luksuzni odmor
Zajedno sa članovima porodice Bobom, Stefanom, Viktorom i ostalim članovima, uživala je u blagodetima najluskuznijih ljetovališta

 

Pjevačica Lepa Brena kada završi sa svim obavezama koje ima, voli da se tradicionalno u januaru prepusti jednom luksuznom putovanju sa porodicom!

 

Ona je ovaj put posjetila između ostalog Vijetnam, kao i Tajland gdje od 90-ih uživa u čarima ovih toplih krajeva.

 

bazen

 

–Poslije naporne godine, konačno na jednom zasluženom odmoru. Krenuli smo iz Beograda za Vijetnam, tamo smo bili pet dana. Osjetili smo stil i kulturu jedne zemlje– istakla je Brena u videu u kom je prikazala kako izgleda njen odmor sa porodicom i dodala:

 

-Nakon Vijetnama otišli smo na Puket na Tajlandu koji je zaista jedno od nevjerovatnih destinacija koje karakteriše toplo more, veoma zanimljiv stil i način života– zaključila je diva Lepa Brena.


Zajedno sa članovima porodice Bobom, Stefanom, Viktorom i ostalim članovima, uživala je u blagodetima najluskuznijih ljetovališta. Bazen sa pogledom na čitav grad koji se nalazi na vrhu hotela, izuzetno bogata trpeza, kao i prelijepo tirkizno moru samo su jedne od činjenica da je Brena uživala kao prava carica.

 

 

(Alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!