FOTO/ Hoće li poslije svega ostati uz supruga

Ovako izgleda žena Ognjena Vranješa sa kojom ima kćerku

Showbizz15.01.19, 13:04h

Ovako izgleda žena Ognjena Vranješa sa kojom ima kćerku
Ognjen sa Danijelom ima kćerku, a na njegovom Instagram profilu može se pronaći tek pokoja fotografija sa zgodnom brinetom

 

Jelena Karleuša, našla se u centru skandala zbog eksplicitnih fotografijama koje je objavio fudbaler Ognjen Vranješ. Njihov sukob ne jenjava, a iz minute u minutu svaka od strana iznosi svoje argumente.

 

U jednom od prvih saopštenja u kojima se oglasila nakon spornih fotografija, pjevačica nije birala riječi koje je uputila na račun fudbalera, a u jednom dijelu je pomenula i njegovu suprugu.

 

– Žalim tvoju ženu i tvoje dijete, crve! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad svo zlo vratiti tvojoj! Bježite! Iselite se crve! Brzo!!! – navodi se u pomenutom dijelu saopštenja.

 

Ognjen sa Danijelom ima kćerku, a na njegovom Instagram profilu može se pronaći tek pokoja fotografija sa zgodnom brinetom.

 

Do ovoga trenutka ona se još uvijek nije oglašavala povodom novonastale situacije, a vrijeme će pokazati hoće li i poslije svega ovoga ostati uz svog supruga.

 

danijela-ognjen-vranjes

 

(Expresstabloid.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!