Leži na milijardama, a ponaša se kao tinejdžer

Objavljene nove poruke koje je najbogatiji čovjek svijeta slao ljubavnici: 'Moja supruga je sanjala da...'

Lifestyle14.01.19, 20:08h

Objavljene nove poruke koje je najbogatiji čovjek svijeta slao ljubavnici: 'Moja supruga je sanjala da...'
Veza Bezosa i Sanchez otkrivena je samo nekoliko sati nakon što je šef Amazona na svojem Twitteru objavio da se nakon 25 godina braka rastaje od supruge MacKenzie

 

Jeff Bezos (54) navodno je s ljubavnicom Lauren Sanchez (49) dijelio osobne razgovore koje je vodio sa ženom MacKenzie, piše Daily Mail.

 

U novoj seriji poruka koja je procurila u javnost, Bezos ljubavnici prepričava san koji je usnula njegova supruga.

 

'McKenzie je sanjala da sam preuređivao spavaću sobu i dok sam to radio, stvari su postajale sve čudnije i čudnije. Na kraju sam prišivao malene kornjače na krajeve jorgana. Žena mi je rekla da taj san nije teško protumačiti,' rekao je Bezos.

 

Među porukama koje su procurile u javnost je i ona u kojoj Jeff ljubavnici izjavljuje bezuvjetnu ljubav.

 

'Lauren, zaljubljen sam u tebe. Duboko. Znam da zvuči neobično, ali čak i male stvari poput onoga kad si predložila da od Bella zatražim dodatnu obuku, učinile su da te volim još i više.'

 

'Tvoja energija i ideje i znanje i duh me uzbuđuju.'

 

'Činiš me boljim čovjekom.'

 

'Ti si stvorena za mene. Siguran sam u to više nego sam ikada i išta bio siguran.'

 

'Ne moramo se brinuti da nam se padobran neće otvoriti jer skačemo zajedno. Prizemljit ćemo se sigurno jer smo odabrali jedno drugo.'

 

'Razmišljam o onome kad si mi predložila da od Bona zatražim dopuštenje da koristim njegovu muziku.'

 

Nije, doduše, jasno o kojoj Bonovoj pjesmi je riječ, no zna se da su se Jeff Bezos, Bono Vox i Bill Gates dogovarali oko zajedničkog ulaganja u jednu tehnološku kompaniju iz Seattlea.

 

Veza Bezosa i Sanchez otkrivena je samo nekoliko sati nakon što je šef Amazona na svojem Twitteru objavio da se nakon 25 godina braka rastaje od supruge MacKenzie.

 

Bezosova supruga i Sanchezin suprug za vezu su doznali krajem novembra prošle godine, iako Bezos, želeći zaštititi svoju djecu, tvrdi da je njegova žena znala i ranije.

 

Otkrivena je i vruća korespondencija Bezosa i atraktivne Sanchez tokom koje joj je on slao obnažene fotografije, a doznalo se i da se par susretao na raznim lokacijama na koje je putovao privatnim zrakoplovom.

 

Međutim, među golupčićima je zaiskrilo nakon što je Bezos doznao da je njegova draga intimne fotografije i poruke koje joj je slao, prosljeđivala prijateljicama koje su, pak, slike i poruke dale novinarima.

 

Kazao joj je da je morala biti opreznija i ne pokazivati nikome njihovu privatnu prepisku.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!