Roditelji se dive ideji

Kreativna mama: Pomoću vibratora pomogla bebi ublažiti kašalj

Lifestyle14.01.19, 12:06h

Kreativna mama: Pomoću vibratora pomogla bebi ublažiti kašalj
Iako je nekima ova metoda čudna, slažu se da nije neuobičajena

 

Jedna majka došla je na prilično neuobičajenu ideju kako bebi ublažiti simptome kašlja i otežanog disanja. 

 

Na Facebook stranici Melons and Cuties objavljena je fotografija na kojoj djevojčica leži na trbuhu dok joj mama na leđima drži prislonjen uređaj za seksualnu stimulaciju.

 

“Koristi ga na leđima bebe dok sjedi u kupaonici punoj pare. Brilijantno”, piše uz fotografiju objavljenu 12. januara, a koja je podijeljena više od 15 hiljada puta i prikupila je više od 20 hiljada komentara, većinom od roditelja koji njenu ideju smatraju odličnom.

 

vibrator-za-kasalj1

 

“Dijete mi ima respiratorni sincicijski virus, kašlje četiri sedmice i iskušali smo sve. Idem kupiti jedan ako to stvarno pomaže”, napisala je jedna osoba.

 

“Imati bolesno dijete je pakao. Bez sumnje treba iskušati sve što može pomoći”, kaže druga, dok treća ne vidi problem u tome što je riječ o vibratoru: “Samo zato što se nešto koristi u seksualne svrhe, ne znači da je to jedina stvar za koju može pomoći.”.

 

Iako je nekima ova metoda čudna, slažu se da nije neuobičajena. 

 

“Liječnici su nam rekli da se i vibratori mogu koristiti za drenažu i pročišćavanje dišnih puteva od nakupljenog sekreta”, još je jedan od komentara.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!