Počela nova dokumentarna serija o muzičaru

Kćerka slavnog repera progovorila: 'Svjesna sam da je monstrum, odrasla sam u njegovoj kući'

Showbizz11.01.19, 20:26h

Kćerka slavnog repera progovorila: 'Svjesna sam da je monstrum, odrasla sam u njegovoj kući'
Prošle su godine otkako smo braća i ja uopće pričali s njim ili ga vidjeli, kaže Abi

 

Nakon što je svjetlo dana ugledala nova dokumentarna serija o slavnom američkom reperu, "Surviving R. Kelly", o odnosu s ocem progovorila je i njegova kći.

 

Buku Abi (čije je pravo ime Joann Kelly) na Instagramu je objasnila zašto se tako dugo nije javljala. Rekla je da o ocu nije govorila zbog svog mira i emocionalnog stanja. Kaže kako je to sve utjecalo na nju i još uvijek joj je teško procesirati.

 

No otkriva i kako nema uopće odnos s ocem. "Prošle su godine otkako smo braća i ja uopće pričali s njim ili ga vidjeli", kaže Abi. Dodaje i kako ni njena mama, Kellyjeva bivša Andrea, nije komunicirala s njim.

 

 

"Čudovište s kojim me sad suočavate je moj otac", rekla je. "Sasvim sam svjesna toga ko i što je on. Odrasla sam u njegovoj kući."

 

Kelly već godinama poriče da je napravio nešto krivo - unatoč brojnim ženama koje su podijelile šokantne ispovijesti o njegovom ponašanju, piše Page Six.

 

U muzičkoj industriji brojne zvijezde sad su se počele distancirati od Kellyja, a neki ga i, poput Lady Gage, otvoreno kritizirali.

 

S druge strane, nakon izlaska dokumentarca, njegovi glazbeni streamovi bilježe gotovo dvostruko više prometa.

 

Kelly je pod istragom i u Georgiji.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!