VIDEO/ PJEVAČ POZIVA SVE KOJI SE VOLE

Ljubite se sočno, sve snimite i pošaljite Goranu Karanu... Možete postati dio spota za novu pjesmu 'Jednom dnevno'

Showbizz11.01.19, 12:05h

Ljubite se sočno, sve snimite i pošaljite Goranu Karanu... Možete postati dio spota za novu pjesmu 'Jednom dnevno'
Goran Karan poziva sve one koji žele da budu dio spota njegove nove pjesme, da to učine na sljedeći način...

 

- Veliko mi je zadovoljstvo pozvati vas na sudjelovanje u snimanju video spota za pjesmu „Jednom dnevno“. Video ćemo prezentirati kao mali ljubavni glazbeni recept za Valentinovo - poručuje popularni hrvatski pjevač Goran Karan i poziva sve one koji žele da budu dio spota njegove nove pjesme, da to učine na sljedeći način:   


Prvo, poslušajte pjesmu...

 


Ukoliko se slažete sa porukom pjesme i želite vašim poljupcem začiniti video za pjesmu, onda, u vašem gradu, kod vas na selu ili u prirodi, dođite s najdražom osobom na ono posebno “vaše” mjesto.

 
Okrenite vaš mobitel vodoravno, zbog formata TV i ostalih ekrana, zatim uključite video snimanje i zamolite nekog da snimi vaš poljubac. Neka to, za potrebe ovog spota, bude nekoliko kratkih i slatkih sekundi.

 
Ako video snimate u večernjim satima, za dobru snimku trebaće vam dodatno osvjetljenje. Nakon toga, možda vam i ne treba. A, što se mene tiče, možete ugasiti i snimanje - poručuje Karan.

 
U slučaju da silom prilika niste s voljenom osobom, postoji još jedan jednostavan i divan način na koji se možete uključiti u video za pjesmu "Jednom dnevno" i tako  premostiti daljinu i njemu ili njoj čestitati Valentinovo.

 
Kako?


Uključite srce, sjećanje i maštu i pošaljite, ali s guštom, poljubac u kameru. Ili poljubite fotografiju voljene osobe na zaslonu...


Ili... ma, znam ja, smislićete vi nešto posebno!

 
Tu digitalnu poruku u boci, taj vaš ciljani solo poljubac ćemo za ovu priliku nazvati - poljubac u boci.

 

Kad budete zadovoljni snimljenim, video pošaljite na mail [email protected] i to besplatnom aplikacijom wetransfer. Na taj način ćete najbolje prenijeti i sačuvati kvalitetu slike, nama nužno potrebnu za daljnji rad na videu.

 
Dragi ljudi, da bismo „Jednom dnevno“ učinili dokumentom i vaše ljubavi, to valja napraviti na takav način da svi budemo sretni i zadovoljni.


Želimo biti u okvirima zakonske regulative i vlastite slobodne volje.


To Vam, lipi moji, znači da, trebate imati preko 18 godina i da video šaljete i ustupate svojom dobrom voljom i bez naknade.

 

Dakle, dobrodošli u naš ekskluzivni klub Dobrovoljnih davatelja poljubaca.

 

Dvadeset najboljih poljubaca, po izboru redatelja Željka Petreša i mene, ulaze u spot za pjesmu "Jednom dnevno".
 

Da bi pjesmu predstavili u vrijeme Valentinova, rok za slanje snimljenih poljubaca je do 25. januara 2019-e godine.

 

Sritna vam Nova godina i – ljubite se, bar Jednom dnevno! - poručuje na kraju svog poziva Goran Karan.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!