VIDEO/ ZBOG ODLASKA NA PROSLAVU 'DANA RS' STIDI SE I HRVATSKA

Zoran Šprajc 'poderao' lidera HDZ-a: Čović je sve ono što Dodiku treba... Mali hrvatski gnom koji će mu laštiti cipele!

Front11.01.19, 10:22h

Zoran Šprajc 'poderao' lidera HDZ-a: Čović je sve ono što Dodiku treba... Mali hrvatski gnom koji će mu laštiti cipele!
- Aha, sad se vi pitate a gdje su tu bosanskohercegovački Hrvati? Pa i Čoviću netko mora ulaštiti cipele, ne postoji on zbog njih nego oni zbog njega..., poručuje Zoran Šprajc u svojoj emisiji RTL Direkt


- Ministar Damir Krstičević eto jedini se usudio reći da je Čovićev odlazak na proslavu u Banjaluku sramotan, mi bi dodali i da je sramotno da o tome nema ništa za reći politički tajnik HDZ-a Lovro Kuščević, ni član Središnjeg odbora HDZ-a Tomo Medved - ovim riječima poznati hrvatski novinar i urednik emisije RTL Direkt počeo je svoj komentar povodom odlaska lidera HDZ-a BiH na svečanu proslavu 'dana RS'.


Dalje je nastavio:


- Pa da podsjetimo gospodina Kuščevića i Medveda, i sve ostale dementne u HDZ-u, da je Dragan Čović predsjednik sestrinskog HDZ-a BiH s kojim sestra u Zagrebu ima vrlo intezivne obiteljske odnose, pogotovo kad za Hrvatski sabor treba prikupljati glasove tamnošnjih Hrvata.


Šprajc je, između ostalog, prokomentarisao i odnos Dodika i Čovića, za koji kaže je "Dodik sve ono što bi Čović želio biti":


- A Čović je sve ono što Dodiku treba dok se šuta s bh. Ustavom. Mali hrvatski gnom koji će mu laštiti cipele - naveo je Šprajc, a kompletan komentar pogledajte u video prilogu na Vijesti.hr.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 33

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još