iz pravde za davida poručili

Nećemo prisustvovati proslavi Dana RS-a... Pojedinci koji budu na proslavi bit će...

Hronika09.01.19, 12:27h

Nećemo prisustvovati proslavi Dana RS-a... Pojedinci koji budu na proslavi bit će...
Nećemo dopustiti korumpiranom sistemu da opet isprlja ime grupe i predstavi nas kao huligane ili rušioce RS

 


Članovi grupe "Pravda za Davida" oglasili su se zvaničnim saopćenjem i poručili kako neće prisustvovati obilježavanju neustavnog dana RS.

 

- Pokret Pravda za Davida neće organizovano prisustvovati proslavi dana RS i nikakva obilježlja taj dan nećemo nositi iz sigurnosnih razloga. Pojedinci koji budu bili na proslavi biće odgovorni za svoje postupke. Razlog je jedan, a to je što smo postali mete korumpiranog sistema koji vidi neprijatelja u ljudima koji žele samo istinu i pravdu.

 

Svako ko se pojavi na proslavi sa logom grupe ili bude pravio bilo kakve nemire nije član grupe Pravda za Davida. Nećemo dopustiti korumpiranom sistemu da opet isprlja ime grupe i predstavi nas kao huligane ili rušioce RS. Mi samo želimo da sistem bude pravedan te da funkcioniše. Mi volimo našu zemlju i od borbe za bolju budućnost nećemo odustati - poručili su iz grupe "Pravda za Davida".

 

(Foto: Arhiv, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/rm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!