Šta je istina?

Jelena Karleuša oglasila se povodom priče da se razvodi od Tošića, a onda se oglasio i on!

Showbizz08.01.19, 10:11h

Jelena Karleuša oglasila se povodom priče da se razvodi od Tošića, a onda se oglasio i on!
Jelena je navodno imala svađu sa Duškom zbog izvjesne djevojke kojoj se on navodno udvarao u novogodišnjoj noći, a osim toga kruže i navodi koji kažu da joj je Duško u telefonu pronašao prepisku sa fudbalerom Ognjenom Vranješom

 

Povodom navoda da se Jelena Karleuša i Duško Tošić razvode poslije deset i po godina braka, oglasila se i pjevačica koja je u svojoj objavi na društvenim mrežama demantovala glasine o razvodu.

 
Jelena je navodno imala svađu sa Duškom zbog izvjesne djevojke kojoj se on navodno udvarao u novogodišnjoj noći, a osim toga kruže i navodi koji kažu da joj je Duško u telefonu pronašao prepisku sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.


Evo i šta je Jelena imala da kaže povodom ovih navoda:

 

- Sa mojim brakom je sve ok. Ne brinite. Loši ljudi, loše namere. Sve se to kad-tad vrati kao bumerang. Napad na moju porodicu shvatam vrlo ozbiljno. Nije ni prvi ni poslednji put - napisala je Jelena na Tviteru uz njenu i Duškovu fotografiju.

 

Osim toga, JK je na Instagramu poručila svom suprugu da ga voli, u komentaru na njihovu fotografiju koju je on objavio na svom profilu - uz tri srca.

 

(Telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!