video/ ćamil duraković objavio ogorčen komentar

Badnje veče u Srebrenici: 'I danas je ljuta zmija, kokarda mu sija!'... Liči li ovo na božićno slavlje?!

Hronika07.01.19, 10:21h

Badnje veče u Srebrenici: 'I danas je ljuta zmija, kokarda mu sija!'... Liči li ovo na božićno slavlje?!
Pogledajte i poslušajte šta se dešavalo u Srebrenici uoči Božića

 

U Srebrenici se jučer na neobičan način obilježavalo Badnje veče, a većina aktivnosti baš i ne spadaju u pravoslavne običaje...

 

Naime, kroz grad je prošla povorka s traktorima i automobilima praćena muzikom, a pored pirotehnike, mogu se čuti i pucnji iz vatrenog oružja. Repertoar koji izvode “muzičari” daleko je od božićnog...

 

– Bravo načelniče! Badnji, meni čudan, konvoj ciljano staje ispred kuće “našeg” načelnika u Srebrenici, na Soloćuši. Pjesma je posebno odabrana za načelnika, inače nije četnička, mislim nemojte dizati bespotrebne tenzije, to je samo “moj stari đedo”, “..i danas je ljuta zmija kokarda mu sija”, napisao je na svom Facebook profilu Ćamil Duraković, bivši načelnik Srebrenici uz video na kojem se može osjetiti atmosfera na Badnje veče u Srebrenici.

 

 

Pogledajte i poslušajte šta se dešavalo u Srebrenici uoči Božića… Podsjećamo, nepoznata osoba sinoć je ostavila vreću sa otpadom svinjskog mesa blizu Memorijalnog centra Srebrenica-Potočari.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 42

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još